Renktaş teşekkür ederim aramışsınSen papara diyon peple ne bilim aradım yok dediler
Papara niye yok diyor anlamıyorum valla ya adamlar zaten burdan da komisyon kazanıyor
Renktaş teşekkür ederim aramışsınSen papara diyon peple ne bilim aradım yok dediler
Bilmiyom valla yok drdi şuan hizmet vermiyor dedi yurt dışınaRenktaş teşekkür ederim aramışsın
Papara niye yok diyor anlamıyorum valla ya adamlar zaten burdan da komisyon kazanıyor
Peple ile konuşman mümkün mu renktaş pep kartım var yurt dışında arkadaşım kendi yurt dışı bankasıyla benim pep kartıma para gönderebilir mi diye sorabilir misin mümkünseBilmiyom valla yok drdi şuan hizmet vermiyor dedi yurt dışına
VtmPeple ile konuşman mümkün mu renktaş pep kartım var yurt dışında arkadaşım kendi yurt dışı bankasıyla benim pep kartıma para gönderebilir mi diye sorabilir misin mümkünse
Vtm küfürlü tamam mi renktaş
Yokkk oda yokk premium müşteri olman lazım artı Türkiye inan da lazimPeple ile konuşman mümkün mu renktaş pep kartım var yurt dışında arkadaşım kendi yurt dışı bankasıyla benim pep kartıma para gönderebilir mi diye sorabilir misin mümkünse
Ne küfürüVtm küfürlü tamam mi renktaş
Tamam renktaş saolasinYokkk oda yokk premium müşteri olman lazım artı Türkiye inan da lazim
Vtm yazmışsın ondan dedim tm +v diyeNe küfürü
Klavye yazmış?Vtm yazmışsın ondan dedim tm +v diye
Npkkk aldıran aldinnnAldik anaparayiii alooooo
Tebrikler valla 5k güzel para dostumAldik anaparayiii alooooo
dostum uğraştın o kadar günlerce @baba_kngk25 dağıtım yapar burdakilere deValla basima agrilar girmisti artik. Bana 300 soz verdi ben size atarim ufak bseyler
Kardeşm tüm kazancı alsam canını saolsn vercem yerler var @Jakadal ada emeği kargnda 300 vercem KB yoksa lafı olmaz@baba_kngk25 tebrikler hocam en azindan ana parayi kurtarmissin burdakilere yok mu dağıtım zaten 3 4 kişiyiz
Ben dagitirim300 denKardeşm tüm kazancı alsam canını saolsn vercem yerler var @Jakadal ada emeği kargnda 300 vercem KB yoksa lafı olmaz
Haber beklyorm kanka senden çekim vermek icinBen dagitirim300 den