Hadi bakalım dans kimler burda eller yukarı ???
İşte ben o net tarihi soruyorum bana ayın 20sini bekle de adminim beklerimBakın Arkadaşlar alakasız kişiler gelip forumda bu konuya katılmasının sebebi nedeni belli ödemesi yapılacaktır.Lakin üslup tavır ve yaklaşım onemli 10 kişiye ödeme yapılıyor 1 kişiye gec yapılacak ise bunda da bir neden vardır.Ben Forum sahibi olarak konulara dahil olmam admin ve modlarim benim elcimdir.Gelip suan yazıyor olmaması sebep belli bir grubun yazdıkları ve amaçları ki ben bunlara asla müsaade etmem
Adminim biz bu arkadaş için buraya geldik yani forumda emeği olan bi insan konu o olunca ister istemez müdahale ediyoruz @Hmdbjk47Bakın Arkadaşlar alakasız kişiler gelip forumda bu konuya katılmasının sebebi nedeni belli ödemesi yapılacaktır.Lakin üslup tavır ve yaklaşım onemli 10 kişiye ödeme yapılıyor 1 kişiye gec yapılacak ise bunda da bir neden vardır.Ben Forum sahibi olarak konulara dahil olmam admin ve modlarim benim elcimdir.Gelip suan yazıyor olmaması sebep belli bir grubun yazdıkları ve amaçları ki ben bunlara asla müsaade etmem
Kardeşim şuan seni çağırdım mahcup oldum sen benim durumumda olsaydın yüzüne bakamazdimAdminim biz bu arkadaş için buraya geldik yani forumda emeği olan bi insan konu o olunca ister istemez müdahale ediyoruz @Hmdbjk47
Sizin bu miktarı ödeyeceğiniz e inancım tam sadece konu çok muallakta kaldiAdminim biz bu arkadaş için buraya geldik yani forumda emeği olan bi insan konu o olunca ister istemez müdahale ediyoruz @Hmdbjk47
Beni ve bir çok üyeyi buraya sen getirdin bu bi gerçek yani ana sakın bekle bence @BonusLideriEyvallah
Kardeşim şuan seni çağırdım mahcup oldum sen benim durumumda olsaydın yüzüne bakamazdim
Evet çok kişi getirdim kardeş maksat etkileşim olsun dedim roll yapaariz dağıtırım dedikk ben sakinim kimseye hakaaret etmedim admin mod etmwmde ama istedim süreBeni ve bir çok üyeyi buraya sen getirdin bu bi gerçek yani ana sakın bekle bence @BonusLideri
Adminimiz bu durumu düzeltecektir
Merak etme kardeşim bu forumdaki en aktif üyeler seni çok iyi tanıyoruz @BonusLideriEvet çok kişi getirdim kardeş maksat etkileşim olsun dedim roll yapaariz dağıtırım dedikk ben sakinim kimseye hakaaret etmedim admin mod etmwmde ama istedim süre
Aktiflikte suç bunu aanlaadim yani kupon takip ediyoz arka arkaya mesaj atıyor diyorlarMerak etme kardeşim bu forumdaki en aktif üyeler seni çok iyi tanıyoruz @BonusLideri
Net bilgi verecektir
Nasil öyle bisey derler sen kaç tane rooling yaptın burdaAktiflikte suç bunu aanlaadim yani kupon takip ediyoz arka arkaya mesaj atıyor diyorlar
Evet kimse onu görmüyor isteeNasil öyle bisey derler sen kaç tane rooling yaptın burda
Selam aleyküm erkenden uyuyorum aynen@Adam1977 nerdesin kardesim uyudun mu