İyi diyelim inşallah iyi oluruzŞükür iyiyim kardeşim sen nasılsın
Rabbim bugünümüzden düşürmesin kardesimİyi diyelim inşallah iyi oluruz
Amin inşallahRabbim bugünümüzden düşürmesin kardesim
Bir sikinti mi oldu adaş@Jakadal reis sen bürolar da kalan parayı nasıl alıyorsun bizede bi el atar mısın ??
Willwinden alacak var ödeme yapmıyorlar adaş ?? adamlar 1 aydır yolundalarmış ama ben farkedemedimBir sikinti mi oldu adaş
Gecmis olsun adas cok mu kaldi bakiyeWillwinden alacak var ödeme yapmıyorlar adaş ?? adamlar 1 aydır yolundalarmış ama ben farkedemedim
ALLAH tan çok değil zoruma giden ana para ve paranın son param olması cumartesi günü 2 düğünüm var nasıl gidicem bilmiyorumGecmis olsun adas cok mu kaldi bakiye
Saglik olsun kardeşimALLAH tan çok değil zoruma giden ana para ve paranın son param olması cumartesi günü 2 düğünüm var nasıl gidicem bilmiyorum
Eyvallah reisimkardesim wilwinden kimse 1 lira alamaz ihtimali bile yok malesef
Sıkıntı ne ki kardeşim@Jakadal reis sen bürolar da kalan parayı nasıl alıyorsun bizede bi el atar mısın ??
Abi willwinde para kaldı cumartesi 2 düğünüm var cebimdeki son parayı çekim yapmak için buraya attım 0a düştüm ne yapıcam bilmiyorum canlıdanda engelledi şerefsizlerSıkıntı ne ki kardeşim
Offf kaç yerde gördüm hep ödeme yapmıyor diye kısaca bunlar vurup kaçma planındaAbi willwinde para kaldı cumartesi 2 düğünüm var cebimdeki son parayı çekim yapmak için buraya attım 0a düştüm ne yapıcam bilmiyorum canlıdanda engelledi şerefsizler
Yapsınlar abi sıkıntı yok ben bunlardan çok çektim zamanında muhtemelen yönetim yada finans çöktü yarın birgün yine türerler piyasaya başka isimlerleOfff kaç yerde gördüm hep ödeme yapmıyor diye kısaca bunlar vurup kaçma planında
Aynen bir isim değiştir gir piyasaya yapıyor hepsiYapsınlar abi sıkıntı yok ben bunlardan çok çektim zamanında muhtemelen yönetim yada finans çöktü yarın birgün yine türerler piyasaya başka isimlerle
Nasıl biter ben kabul etmiyorum 10k olmuşum@Turist Ömer etkinlik bitmis benim 200 alacagim var onu bidahaki ay gondereceksinuz dogrumudur?
Odulun yalan olduNasıl biter ben kabul etmiyorum 10k olmuşum