Öyle olduOdulun yalan oldu
Öyle olduOdulun yalan oldu
Bilmiyom valla kimse açıklayıcı açıklama yapmıyor ilettim ilettim diyorlar ancaAgam zaten çok para @Hmdbjk47 ben niye yazmadım la o gün gelir tam ödül hak ederiz yan çizerler diye vazgeçtim herkez robin baba gibi olmuyor dost
@Adam1977 susma konuş sabah diyordun haksiz kimse konuşurum diyeee abii ? bak sen beni çağırdın buraya 1350 TL para alacağım kimse açıklayıcı olmuyo iki gündür sus bekle diyorlar@Turist Ömer
@Aras77
Patron kim gardss burda bizde yazsak ödül alamicakmiydik yan çizmesinler soleyin bolemi güven asiliyorlar ayiptir
Gardaş ayın 5 i mesaj konusunda var bugün ayın 10 u bana deseler 15 inde ödenecek beklerim@BonusLideri agam sözünde niye duymuyorsunuz ödeme sözü verin adamlara her ayın 1 de degilmi bu Ödüller robin hood 1 gün sastimi bak bakim ayıp yaptığınız bole düzen elbette yıkılır az yiyin üyelerin hakkını verin He sunuda biliyorum en kolay yaptığınız iş başlamaktır onuda göze aldım zaten ben misafirim
Açıklama yapsınlar siz beklediniz emek verdiniz 5 gün daha beklersiniz ama bir açıklama yapmak zormduur sözünde duracaklarki üye barinsinGardaş ayın 5 i mesaj konusunda var bugün ayın 10 u bana deseler 15 inde ödenecek beklerim
Ben suanlik saygimi bozmadan uslupumu ve küfür etmeden susyom tek yaptığım bu çıksınlar ödenmeyecek desinler hiç yoktan beklemenizAçıklama yapsınlar siz beklediniz emek verdiniz 5 gün daha beklersiniz ama bir açıklama yapmak zormduur sözünde duracaklarki üye barinsin
Bana iş öğretme tüm üyelerin ödemesi yapıldı 1 üyeye yapılmadı adminlerim ne zaman uygun görürse o vakit yapar.Forumda gelip adabınla takilacaksan takıl gelip başka forumun adamlığını yapma bize biz kimin kim olduğunu biliyoruz@BonusLideri agam sözünde niye duymuyorsunuz ödeme sözü verin adamlara her ayın 1 de degilmi bu Ödüller robin hood 1 gün sastimi bak bakim ayıp yaptığınız bole düzen elbette yıkılır az yiyin üyelerin hakkını verin He sunuda biliyorum en kolay yaptığınız iş başlamaktır onuda göze aldım zaten ben misafirim
Malesef mesajını göremez çünkü az önce tatile çıktı.Bana iş öğretme tüm üyelerin ödemesi yapıldı 1 üyeye yapılmadı adminlerim ne zaman uygun görürse o vakit yapar.Forumda gelip adabınla takilacaksan takıl gelip başka forumun adamlığını yapma bize biz kimin kim olduğunu biliyoruz
Başkan uygun görürse ne demek bak özelden yazıyom cevap vermiyon keza saygı değer modlarda hep iletiyorlar ne zaman sorsam bana net gün versenBana iş öğretme tüm üyelerin ödemesi yapıldı 1 üyeye yapılmadı adminlerim ne zaman uygun görürse o vakit yapar.Forumda gelip adabınla takilacaksan takıl gelip başka forumun adamlığını yapma bize biz kimin kim olduğunu biliyoruz
Sayın yöneticim bakın bana diyorum net birşey söyleyin cevp verinMalesef mesajını göremez çünkü az önce tatile çıktı.
Aga ayıp oluyor cidden bakınız biz size nasıl güvencimiz olacak haketti ise etmiş adam ödemesi yapılmalı böyle açıklamada yapmiyonuz net birşey söylemiyonuz bu konuda her yazanı banliyonuzBana iş öğretme tüm üyelerin ödemesi yapıldı 1 üyeye yapılmadı adminlerim ne zaman uygun görürse o vakit yapar.Forumda gelip adabınla takilacaksan takıl gelip başka forumun adamlığını yapma bize biz kimin kim olduğunu biliyoruz
Forum olaraak bu söz verilmiş yazmış haketmis kaç gündür yazmayın diyorum ayın 5 i de bir yazınız vardı söz verildirse yaparız denildi demi ona benzer hala kimse net cevap yok neden ?Aga ayıp oluyor cidden bakınız biz size nasıl güvencimiz olacak haketti ise etmiş adam ödemesi yapılmalı böyle açıklamada yapmiyonuz net birşey söylemiyonuz bu konuda her yazanı banliyonuz