Bütün periyot üst oldu böyle bir şey ilk defa gördüm cyber de, sanki mod kendi maçları oynuyor, yoksa bu kadar sayı çıkmaz ??@ilkerimxx biz oynasak bi çeyrek 12 sayı atardı biri mac gibi mac bee ??
Bütün periyot üst oldu böyle bir şey ilk defa gördüm cyber de, sanki mod kendi maçları oynuyor, yoksa bu kadar sayı çıkmaz ??@ilkerimxx biz oynasak bi çeyrek 12 sayı atardı biri mac gibi mac bee ??
Ben bi kere denk geldim.boyle ceyrekte 78 sayi çıkmıştı 145 165 mi ne öyle bittiydi ??Bütün periyot üst oldu böyle bir şey ilk defa gördüm cyber de, sanki mod kendi maçları oynuyor, yoksa bu kadar sayı çıkmaz ??
Bı 10 sayı çıkarsa son çeyrek görürsünüz nazar degdirmeyinBütün periyot üst oldu böyle bir şey ilk defa gördüm cyber de, sanki mod kendi maçları oynuyor, yoksa bu kadar sayı çıkmaz ??
Buradakilerin gözü değeceğe benzemiyor modum ?Bı 10 sayı çıkarsa son çeyrek görürsünüz nazar degdirmeyin
Ben ince eleyip sık dokunmayı sevmiyorum rsatgele şansaSon 24 @REDWHİTE tebrikler şimdiden. Bence 2. Maça bakmaya başla kendin kimse demeden. ??
Hem senin şansına hiç bir göz değemez sendeki şansı istiyorum Allah'tan ??Buradakilerin gözü değeceğe benzemiyor modum ?
Ulan cem daha akıllanmadın mı sen, millete maç vere vere iflahlarını kestin adamaların, kimseye maç verme ?5 gündğr phildepia denver macları i ilk ceyrekler üst bitiyoe sadexe öneri ufaktan alabilirsin içine değişiyorsa al abi dün 70 attılar
Kalbimi krıyon abi danki zorla oynatıyorum abi öyle bi diyon ki ??Ulan cem daha akıllanmadın mı sen, millete maç vere vere iflahlarını kestin adamaların, kimseye maç verme ?