Dostum hedefe ulaşıldığında 15 msjin olursa sorun yokYemek yiyip geliyorum listeden cıkarna lütden @REDWHİTE
Dostum hedefe ulaşıldığında 15 msjin olursa sorun yokYemek yiyip geliyorum listeden cıkarna lütden @REDWHİTE
Aynen bana karışan olmasa çok hedefe ulaşırım da kafamı karıştıran çok yok şunu oyna yok bunu oyna141 artık saymaya bile gerek yok rahat wonn olacak
İçinden geleni oyna abiAynen bana karışan olmasa çok hedefe ulaşırım da kafamı karıştıran çok yok şunu oyna yok bunu oyna
Sen daha diğeri forumda olsan deli olursun ??Aynen bana karışan olmasa çok hedefe ulaşırım da kafamı karıştıran çok yok şunu oyna yok bunu oyna
Aynen yatarsakda benim oynadimdan yatalım gam yemem balı.İçinden geleni oyna abi
Burda bı forum var dostum oda biziz diğerleri bizi ilgilendirmezSen daha diğeri forumda olsan deli olursun ??
Abi cok tanıdık gelşyoj yaa hood da nickin neydiBurda bı forum var dostum oda biziz diğerleri bizi ilgilendirmez
Hahaha orası öyle ama kötüyü görmeden iyinin değerini bilemezsin unutmaBurda bı forum var dostum oda biziz diğerleri bizi ilgilendirmez
Bu bir iltifatmi hakaretmi anlayamadımHahaha orası öyle ama kötüyü görmeden iyinin değerini bilemezsin unutma
Diyaloğumuzun seyrine bakarsak iltifat, anlaşılmayacak bir şey gibiBu bir iltifatmi hakaretmi anlayamadım