Millet seni seviyor adamların aklını çeliyon ondan dedim canım, kıyamam ben sana ???Kalbimi krıyon abi danki zorla oynatıyorum abi öyle bi diyon ki ??
Millet seni seviyor adamların aklını çeliyon ondan dedim canım, kıyamam ben sana ???Kalbimi krıyon abi danki zorla oynatıyorum abi öyle bi diyon ki ??
Ben yinede kendi bildigimi oynayim hiç yoktan bana kızar herkes5 gündğr phildepia denver macları i ilk ceyrekler üst bitiyoe sadexe öneri ufaktan alabilirsin içine değişiyorsa al abi dün 70 attılar
Aynen abi içinden geleni oyna hooda birini yatıedım ana avrar sövsüler bana aber siye biri var buraya almayın onu ne olurBen yinede kendi bildigimi oynayim hiç yoktan bana kızar herkes
Forum içinde saygısini bozmayan herkese yerimiz varAynen abi içinden geleni oyna hooda birini yatıedım ana avrar sövsüler bana aber siye biri var buraya almayın onu ne olur
Bir daha olmasın abi ??Hedefe ulaşaöadım 6 dk kala won olur demiştim 6.46 kala oldu özür beyler
Böyle maçlara hasret kaldık yaw cyberdeMaç bitmeden yansımıyor bakiye
Her 10 maçtan bi tanesi böyle mori buda bize denk geldiBöyle maçlara hasret kaldık yaw cyberde
Bol şansSon adim
not : konu içinde 15 msj olmayan yararlanamaz.kupon won larsa bu kuponu beğenen kişiler içinden çekiliş yapılacaktır.
ol şans inşallah gelecek abimSon adim
not : konu içinde 15 msj olmayan yararlanamaz.kupon won larsa bu kuponu beğenen kişiler içinden çekiliş yapılacaktır.
Güzel seçim bi rahat atarSon adim