9
Kanka hızlı sesimden yapıyoruz şimdilik.. ara ara oluyor, düzelecek, biraz zamana da ihtiyaç varResim niye atılmıyor
TamamKanka hızlı sesimden yapıyoruz şimdilik.. ara ara oluyor, düzelecek, biraz zamana da ihtiyaç var
Onu artık kaale almayınYav bu turbo harbi ** ya öle böle değil
Noldu ki@Toprak2014 abi sana dargınım şimdi aklıma geldi
Beni buraya the gogo çağırdı gel kardeşim dedi sen hiç bişe demedin@Toprak2014 abi sana dargınım şimdi aklıma geldi
Hacım ulaşamadım ki .. dm den yazamadım kimseye ayıp olur diye hood a . Serhatcan a da timwitrdan yazdım. Hane de 8 10 kişiyi cagirdim, 11 inci de ban yedimBeni buraya the gogo çağırdı gel kardeşim dedi sen hiç bişe demedin
Anladım abim şakasına yapıyorum biliyorsun dimi kızmaHacım ulaşamadım ki .. dm den yazamadım kimseye ayıp olur diye hood a . Serhatcan a da timwitrdan yazdım. Hane de 8 10 kişiyi cagirdim, 11 inci de ban yedim
Kim ifşalamış hanede seni tam piç yuvası oraHacım ulaşamadım ki .. dm den yazamadım kimseye ayıp olur diye hood a . Serhatcan a da timwitrdan yazdım. Hane de 8 10 kişiyi cagirdim, 11 inci de ban yedim
Kanka ozel mesaji goruyor adninler.. reklam dan dolayi ban yedimKim ifşalamış hanede seni tam piç yuvası ora
Dur bi bakiyim acilmismi banKanka ozel mesaji goruyor adninler.. reklam dan dolayi ban yedim
Ora varya lazio pustt eren pustt zaten desparada pustt ne hayr gelir ordanKim ifşalamış hanede seni tam piç yuvası ora
Alla alla ben çok sövüyorum özeldenKanka ozel mesaji goruyor adninler.. reklam dan dolayi ban yedim