Recep yok bu seferde
HallettimBu ne la?
Hoş geldin serhatimMerhaba
Etkinlik kazandın malum şahıstanHoş geldin serhatim
Hoşgeldin hood burdaki herkesin oku var.Bonushood @Eros1991 bizim neyimiz var @Toprak2014 :/Merhaba
Quaresma gibi adamsın knk ?Hallettim
Gördüm konuyu .. kitleymişsin en sonunda malum şahıs dan da 20 tele mi alıp geliyimGüzel bir konu açtım herkes payını aldı sonra kapattırdım
Öhöhöhöhö ne örüyonızGördüm konuyu .. kitleymişsin en sonunda malum şahıs dan da 20 tele mi alıp geliyim
Aynen öyle yapacak birşey yok arkamdan karı gibi dedi kodu yapıyor koca madamlar görmeyecem sandılar galibaGördüm konuyu .. kitleymişsin en sonunda malum şahıs dan da 20 tele mi alıp geliyim
Oooo malum şahıstan almışsın abi
Yaptıklarıyla kalırlar, kulishood ben bi ödül ulaştı yazıp geliyorumAynen öyle yapacak birşey yok arkamdan karı gibi dedi kodu yapıyor koca madamlar görmeyecem sandılar galiba
Yaz gel abi hemn hemen bekliyorum seniYaptıklarıyla kalırlar, kulishood ben bi ödül ulaştı yazıp geliyorum
Selam söyle korkulu rüyaları serohood abilerinden ?Yaptıklarıyla kalırlar, kulishood ben bi ödül ulaştı yazıp geliyorum
Oooooo reisSelam söyle korkulu rüyaları serohood abilerinden ?
Sen de buradasın 15MSTF16 yım benSelam söyle korkulu rüyaları serohood abilerinden ?