- Web sitesi
- bonuslideri.com
Konu haricindeki msjlar silinmiştir arkadaşlar... Hayırlı geceler dilerim herkese
Hoşbulduk kardeşim ?Hosgeldin sefalar getirdin
Hoş geldinSelamlar tekrar Aranızdayım ey gibi eski günler ???
Neden listese yokum acaba ? Linkten üye oldum ve belirtilen 3 siteye de 50 TL para yatırdım mı ? Tüm şartlar uygun olmasına rağmen neden mağdur ediliyorum kaç gündür ? İhtiyacım olmasa bu kadar ısrar etmezdim zaten ? Lafta kalıyor sadece Sadece öyle yazdınız ve lafta kaldıÖncelikle firmanın ilettiği listede yoksunuz özelden dm attınız cevap verildi .Lakin ısrarla yazmaya devam ediyorsunuz.Size yazdığım msj da anlaşılmayan ne var ?
Ekli dosyayı görüntüle 19768
Bizde hiç bir şey lafta kalmaz .Teyit almadan işlem yapamam sorun bildirildi dönüş alıp çözüm üreteceğiz ama siz ısrarla yazmaya devam ediyorsunuzNeden listese yokum ? Linkten üye oldum ve belirtilen 3 siteye de 50 TL para yatırdım mı ? Tüm şartlar uygun olmasına rağmen neden mağdur ediliyorum kaç gündür ? İhtiyacım olmasa bu kadar ısrar etmezdim zaten ? Lafta kalıyor sadece Sadece öyle yazdınız ve lafta kaldı
Admin Bey ihtiyacım olmasa bu kadar ısrarcı olmam.Primatch zaten freebet etkinliği bile vermedi oradan alacaksınız dediniz onu da göndermediniz.Bizde hiç bir şey lafta kalmaz .Teyit almadan işlem yapamam sorun bildirildi dönüş alıp çözüm üreteceğiz ama siz ısrarla yazmaya devam ediyorsunuz
Herkes aliyor sen alamiyorsan sende bir hata vardir benceAdmin Bey ihtiyacım olmasa bu kadar ısrarcı olmam.Primatch zaten freebet etkinliği bile vermedi oradan alacaksınız dediniz onu da göndermediniz.
Bahsegel ve bettilt e gelince ben 24 ünde yatırım yaptım konudan kontrol edebilirsiniz .Dediğiniz freebet veya freespin ler 25 inde açıklandı yani öncesinde öyle birşey yapma durumum da yok.
Konunun neresinden bakarsanız bakın mağdurum.Ve sizler hemen mağduriyetimi çözmek yerine halen oyalamaya devam ediyorsunuz
Hiçbir hata yok kendimden emin olmssam bu kadar irdelememHerkes aliyor sen alamiyorsan sende bir hata vardir bence
Dm bakar mısınızHiçbir hata yok kendimden emin olmssam bu kadar irdelemem
İhtiyaç genel bir durum lakin parimatch 50 100 listesinde siz varsınız ödülünüzü iletelim id yazdığınız için şimdi ki yazişmadan anladım arkadaşımız sizinle iletişime geçecekAdmin Bey ihtiyacım olmasa bu kadar ısrarcı olmam.Primatch zaten freebet etkinliği bile vermedi oradan alacaksınız dediniz onu da göndermediniz.
Bahsegel ve bettilt e gelince ben 24 ünde yatırım yaptım konudan kontrol edebilirsiniz .Dediğiniz freebet veya freespin ler 25 inde açıklandı yani öncesinde öyle birşey yapma durumum da yok.
Konunun neresinden bakarsanız bakın mağdurum.Ve sizler hemen mağduriyetimi çözmek yerine halen oyalamaya devam ediyorsunuz
Paylaştığınız bettilt listesinde de vardım admin bey sadece bahsegel de yoktum onda da sanırım 2 sinden 1 inde alabiliriz diye yoktum sanırımİhtiyaç genel bir durum lakin parimatch 50 100 listesinde siz varsınız ödülünüzü iletelim id yazdığınız için şimdi ki yazişmadan anladım arkadaşımız sizinle iletişime geçecek