- Web sitesi
- bonuslideri.com
noluyo lan burda yaklaşık olarak 7 8 aydır adminim burada bu konuyu şimdi gördüm 

yok 8. kış olimpiyatları enverMonoton hayat mı Maraton hayat mı ??
Aslında kişinin hepimize göre değişir bu kimi sakinliği sever kimi koşturmacayı. Ben monoton dan yanayım ?Monoton hayat mı Maraton hayat mı ??
Aklıma geldi açtım sohbet muhabbet ??noluyo lan burda yaklaşık olarak 7 8 aydır adminim burada bu konuyu şimdi gördüm![]()
okadar yogunum ki anlatamamAklıma geldi açtım sohbet muhabbet ??
yok 8. kış olimpiyatları envermonoton tabikide
![]()
Al kahveni eline yak sigaranı anlat bakalım Güzin ablana ?okadar yogunum ki anlatamam
Aslında kişinin hepimize göre değişir bu kimi sakinliği sever kimi koşturmacayı. Ben monoton dan yanayım ?
Peki sorumu şöyle sorayım birde monoton hayatı tercih etmemizin sebebi nedir açıkcası ben maraton bir hayatı tercih ederdim hemde bilinmeyen gidilmeyen Devranın en ücra yerlerinde
Sen göz ucu ile bakıp gidiyorsun oku okuda kültürün gelişir ? ? ?noluyo lan burda yaklaşık olarak 7 8 aydır adminim burada bu konuyu şimdi gördüm![]()
Sakın mikrofonu verme yanarsınAl kahveni eline yak sigaranı anlat bakalım Güzin ablana ?
Yada boşver anlatma seni çekemem ??
Yok vazgeçtim zaten amannnn ??Sakın mikrofonu verme yanarsın
A.s hgSelamaleykum
Herkese bol sanslar
Hghayirli olsun
Bi kulağını çekelim senin ?hb ben hep burdayim zaten ???
yanlış anlamazsanız dünkü dağıtım ne oldu sorun mu varBi kulağını çekelim senin ?