18 1416-14
22
18 1416-14
22
bugun ugramamis mi buraya ?Tmm kardeşim bende akılda mantıkda yok, ne deyim artık, nurlan. Bana 21 atacak sonra 50 isticek cekım verecwm diye, vermeyim mi, neyse tmm artık
Yav TM kapat konuyu tmm akillisin ??Tmm kardeşim bende akılda mantıkda yok, ne deyim artık, nurlan. Bana 21 atacak sonra 50 isticek cekım verecwm diye, vermeyim mi, neyse tmm artık
Önemli degıl Kı knk. Ugramıa ugramamamıs, emre oyle Bi diyırkı bana, sen salaksın kandırılmıasın, la hayırdır ***bugun ugramamis mi buraya ?
Kaçta başladın sen yazmayaBu mesaj da 7 k olsun
Boş yapıyon kardeş boş, hadi Allah yolunu acık etsın, Bi sen akıllısın, kalbimizi kırmayalımYav TM kapat konuyu tmm akillisin ??
Konusurız knk sonra bol şansın olsunKaçta başladın sen yazmaya
Yavv şurada makara yapiyoz sende diyommm nereye çocuk gibiBoş yapıyon kardeş boş, hadi Allah yolunu acık etsın, Bi sen akıllısın, kalbimizi kırmayalım
Nereye küsmeKonusurız knk sonra bol şansın olsun
Belli olmaz daha süre varr yetecek kadar iki ucluge iş tmmneyse bu lose yormayalim kendimizi
Nantwre wonnn 1demimuhabbet ediyoruz kanka aliniyorsun hemen @Toprak2014
Ya knka dünden beri, ne gerek var, benim ne gibi Bi yanlışım var, adam istemiş vermişim, keşke al 21 ini kardeş beni sikmeye calısma deseydim, iyi niyetten başka bişey degil kiYavv şurada makara yapiyoz sende diyommm nereye çocuk gibi
nanterre lose oldu kanka 20-19 dep yenildiBelli olmaz daha süre varr yetecek kadar iki ucluge iş tmm
27saymayida birakmiyor![]()