Konuda 100 kişi varda bizmi boş yaziyoz ?ben maçını takip ederimmAynen knk
Konuda 100 kişi varda bizmi boş yaziyoz ?ben maçını takip ederimmAynen knk
Oku Bi kanka, cok dillendirmek istemiyorum, kurallara bakDeğişmiş mii
Renktas alyon sene hiç su gaeip kuluna sponsoor olmuyonnn kiiibetdayidan aldim 50 e 25
Tmm knk ??Konuda 100 kişi varda bizmi boş yaziyoz ?ben maçını takip ederimm
Arka arkaya diyor orada napalimm forumda aktif kişi 5 -6 kişi varr yani knkOku Bi kanka, cok dillendirmek istemiyorum, kurallara bak
Valla ha, olur ama o ihtiyacı vardır knkRenktas alyon sene hiç su gaeip kuluna sponsoor olmuyonnn kiii
Knk arka arkaya demek istedi yani flod kasma ama knk napak kimse yoksa yazmiyalim.mjjTmm knk ??
Üstüate yazmak diyor ya onu anlamadım sadece
Tmm knka, senın de fikrini Bi soruyum dedim, emeklerim bosa giderse yoluma bakarım soyleyım benB
Arka arkaya diyor orada napalimm forumda aktif kişi 5 -6 kişi varr yani knk
VardırValla ha, olur ama o ihtiyacı vardır knk
bunu yaparsam sana sponsorum sozum sozdurRenktas alyon sene hiç su gaeip kuluna sponsoor olmuyonnn kiii
Tek tek al kanka şuna kafam yanıyor ??levallois ilk ceyrek 2
treviglio 35.5 ust
Knk zaten ay başı öyle bir bahane uretirlerse kimse kalmaz kasmazz knkTmm knka, senın de fikrini Bi soruyum dedim, emeklerim bosa giderse yoluma bakarım soyleyım ben
Aynen, neyse konuyu kapatalım knk,Knk zaten ay başı öyle bir bahane uretirlerse kimse kalmaz kasmazz knk
Oyssss abimmm boşver takip edek biz direk at?sennn ??bunu yaparsam sana sponsorum sozum sozdur
kanka tek tek olmazTek tek al kanka şuna kafam yanıyor ??
9 5nanterre 7-3 dep yenmeli ilk ceyrekgi
2 lira bulamadım diye 48 i yemiş catman? bizi sikmeye Calısıyor,Oyssss abimmm boşver takip edek biz direk at?sennn ??