ben yokum zaten teksin ne ceksinNe rolü çeksin kim çıkarsa ben ytacam renktasrroll yapamam
ben yokum zaten teksin ne ceksinNe rolü çeksin kim çıkarsa ben ytacam renktasrroll yapamam
Yavvvv ne rolü ister takip edene verir ister yapaar ister yapmaz renktas boyles sacamalik mi olurneyse iste kanka renktasa ver demek istedim
Yav şaka yapiyoz renktas neyse siz yapın ben yatiyomben yokum zaten teksin ne ceksin
kanka yapıcam da şimdi yollamazlarsa filan sabaha filan kalabilir o yüzden dedim ben yarından önce atamamTmm knk sen çekim yapacan demi kesin yıka rolle dewam edelim, ?
Saat sıkıntımı yok
YOk knk teşekkür ederim ben istemiyorum gerek yokkBen hakkım olan 50 ile yaparım 2 3 adımı Rollıng @Hmdbjk47
ben yapicam yatma uykun yoksa 50 e 50 isleri varmis onlarin sen bana 100 e 100 varmi onu soyle broYav şaka yapiyoz renktas neyse siz yapın ben yatiyom
Peki sen bilirsin, ben yaparım o zamankanka yapıcam da şimdi yollamazlarsa filan sabaha filan kalabilir o yüzden dedim ben yarından önce atamam
Ben valla burdayım yapacam ufak ufak sayacam yine 100 ü gecersek Lafı olmaz, valla 50 yi geri verdik adama ??Y
YOk knk teşekkür ederim ben istemiyorum gerek yokk
sen bana 100 e 100 varmi renktas onu soyleY
YOk knk teşekkür ederim ben istemiyorum gerek yokk
aynen sen rollü yap kanka başarısız olursa ben sana yarın bida yaptırcamPeki sen bilirsin, ben yaparım o zaman
yok kanka 50ye50 yan foruma yeni sponsorlar vardı100 e 100 var mi bildiginiz ?
Yok knka benim işim 50 kaldı bana işte ona rol yapacam ne deyimben yapicam yatma uykun yoksa 50 e 50 isleri varmis onlarin sen bana 100 e 100 varmi onu soyle bro
Tmm hallederizaynen sen rollü yap kanka başarısız olursa ben sana yarın bida yaptırcam
hangi siteler ?yok kanka 50ye50 yan foruma yeni sponsorlar vardı
Betco olmadı mı oynayamıyorum *** bende yahangi siteler ?
betgross filan kankahangi siteler ?