cekim mi kanka @Toprak2014
Ooooooo benKanka lar @catman çekim yapacakmış 50 istedi, zaten 21 i o gondermişti, cekım yapınca 1 kişi 25 yapsın
renktass yapsin kankaKanka lar @catman çekim yapacakmış 50 istedi, zaten 21 i o gondermişti, cekım yapınca 1 kişi 25 yapsın
Knka işte çekim yapıp verir o da sanaOoooooo ben
Sen geç geldin ?sen alma bu sefer ?cekim mi kanka @Toprak2014
yapsin kanka @Toprak2014Ooooooo ben
Ne yapsın knkrenktass yapsin kanka
Ne çekimi yapacakmış mübarek onun çekimi bitmiyor ?Knka işte çekim yapıp verir o da sana
Sen geç geldin ?sen alma bu sefer ?
Ne yapsın knk
Zaten istedin demedim ?ben istemedim bile kanka valla ayip ettin
Ne rolü çeksin kim çıkarsa ben ytacam renktasrroll yapamamrol icin dedim renktas yapsin
Knka rolingi ben yaparım 50 kalıyor bana da,rol icin dedim renktas yapsin
Roll ne alaka takip ettirsek çekim yapılır birine verilir ister roll yapar ister yapmaztamam arkadaşlar yarın bi sıkıntı çıkmazsa ben çekim yapar roll için para atarım geç oldu bu saatte rol yapılmaz zaten
Zaten istedin demedim ?
neyse iste kanka renktasa ver demek istedimKnka rolingi ben yaparım 50 kalıyor bana da,
Tmm knk sen çekim yapacan demi kesin yıka rolle dewam edelim, ?tamam arkadaşlar yarın bi sıkıntı çıkmazsa ben çekim yapar roll için para atarım geç oldu bu saatte rol yapılmaz zaten
kankacım 50tl @Toprak2014 alıcak zaten 50tl de bana lazım şu anRoll ne alaka takip ettirsek çekim yapılır birine verilir ister roll yapar ister yapmaz