Sen diyorsan biz kazaniiz merak etme ?italya maci berabere biter en fazla romada italya mac vermez turkiyeye
gerceklerden konusursak renktas duygusal olsak tabi oyle konusuruzSen diyorsan biz kazaniiz merak etme ?
Ezikler öpsün seniLaan ezik @Fırtına06 naber
Gazi konuma yazma git konuya yazma lütfenLaan ezik @Fırtına06 naber
Resimsiz soyulmuslara benzin sari sari ?Ezikler öpsün seni
Gerçekler konusmuyon hep kadroya bakiyonnngerceklerden konusursak renktas duygusal olsak tabi oyle konusuruz
Bilmiyordum senin oldugunu hadu eyvallahGazi konuma yazma git konuya yazma lütfen
Şimdi biliyon hadi güle güleBilmiyordum senin oldugunu hadu eyvallah
turkiye kadro kalitesi olarak cogu takimdan iyiydi ve en onemli maclarda cok hatalar yapti renktasGerçekler konusmuyon hep kadroya bakiyonnn
Renktas en büyük ornegini BEŞİKTAŞ göz önünde all büyük oyuncu her zaman birinci olmuyo mesalaa City mesalaa Unitedturkiye kadro kalitesi olarak cogu takimdan iyiydi ve en onemli maclarda cok hatalar yapti renktas
oyuncu kalitesinde demiyorum renktas valla ona kalsa en basit maci yenemedi gruplarda turkiyeRenktas en büyük ornegini BEŞİKTAŞ göz önünde all büyük oyuncu her zaman birinci olmuyo mesalaa City mesalaa United
Ama en zoru yendi demiii Hollanda yiiioyuncu kalitesinde demiyorum renktas valla ona kalsa en basit maci yenemedi gruplarda turkiye