Gidecem ya 1-2saat isim varrr sonra gün boyu oradarimmmhayir amcanin yanina dedin gitmiycem islerim var dedin
Gidecem ya 1-2saat isim varrr sonra gün boyu oradarimmmhayir amcanin yanina dedin gitmiycem islerim var dedin
burak yilmaza sordular ya burakta oyuncu olarak bakmayalim dedi defans hatti icinSavunması kilit İtalya'nın daaa ?
Az yaziyonn azzz ? boşluksuz yazz süre geçmesineyaziyorum renktas valla
gelip dinlenirim dedin diye hatirladigim icin renktasGidecem ya 1-2saat isim varrr sonra gün boyu oradarimmm
Kuluplerdeki oyunu oynuyamiyorlar renktas bir alman takımı oynuyor ?burak yilmaza sordular ya burakta oyuncu olarak bakmayalim dedi defans hatti icin![]()
haklisin vallaAz yaziyonn azzz ? boşluksuz yazz süre geçmesine
Yokkk 1saat dedirdim ?? sonra macamin yanına gecerimmgelip dinlenirim dedin diye hatirladigim icin renktas
turkiye 0-0 olsun 1 puan olsun icin gidicek romaya italyayi deplasmanda yenmek oyle kolay degil hakemi de yeniceksin cunku yoksa elinde 0 puanla donersinKuluplerdeki oyunu oynuyamiyorlar renktas bir alman takımı oynuyor ?
Kovmuyom kim diyorrr@Hmdbjk?? haber gekdi kimi kovmak istyon soyle bana??
Geldinkulagima senin canini skanin canini *******Kovmuyom kim diyorrr
Modmuyum@Hmdbjk?? niye kovsun![]()
Yav biri var günahım kadar sevmem sadece konuya yazmasını dedim moda oda direk Twit de mi söyledi aşk olsunGeldinkulagima senin canini skanin canini *******
Yok yok. Ben yayina gdyorum sende gel bence cok sey varYav biri var günahım kadar sevmem sadece konuya yazmasını dedim moda oda direk Twit de mi söyledi aşk olsun
Aynn öyle renktas ama ben umutlurum bizim Rıdvan bu maçta güzel oynaditurkiye 0-0 olsun 1 puan olsun icin gidicek romaya italyayi deplasmanda yenmek oyle kolay degil hakemi de yeniceksin cunku yoksa elinde 0 puanla donersin
Gerek yokmm la napacam para varsa gelirimYok yok. Ben yayina gdyorum sende gel bence cok sey var