??Hayir o ornek yanlis. Hani bonus alip 1.50 orandan ceviriyoz ya. Sonra cekime gelince kural degisti 1.70 oran oldu cekimi odemiyolar ya ona benzedi
??Hayir o ornek yanlis. Hani bonus alip 1.50 orandan ceviriyoz ya. Sonra cekime gelince kural degisti 1.70 oran oldu cekimi odemiyolar ya ona benzedi
Dostum yablis anlama acayip bunalımdayim kendimi kesicem intihar edicem **. Valla adam yazdgi gbi buraya seni etiketleyip yazyorum hemen.Haklısn kardesm
Bizim dinimiz guzel bence olmaya calis faydasini görürsün kardesimKardesim yeter allah kitap askina yeter yok gelisme olsa ben zaten yazyorum allahini peygamberini aeviyosan ne olur siz muslumansiniz az anlayis. Ben sizin dininiz gbi olamiyoum
Eyvallah kardesim saolasınDostum yablis anlama acayip bunalımdayim kendimi kesicem intihar edicem **. Valla adam yazdgi gbi buraya seni etiketleyip yazyorum hemen.
Fotoyu kaldir baska forum ismi geçiyor yasak kardesim@baba_kngk25 al yalvardim daha napim Ekli dosyayı görüntüle 16207
Ya yasaksa adminler siler. Adamin isini cozmeye calisiyorum okadarinada laf etmezler heraldeFotoyu kaldir baska forum ismi geçiyor yasak kardesim
DunMesaj kuralları değişmiş haberiniz var mı ne zaman değişti bu ?
Tamam kardeşim sen bilirsin sikinti yokYa yasaksa adminler siler. Adamin isini cozmeye calisiyorum okadarinada laf etmezler heralde
Kanka güzel bisy mi bu@baba_kngk25 al bak adam net konustu hadi gozun aydin
Kendi isim degil. Baskasini parasi icin yalvardim goruyon resimde isi hallolsun diye ben napim reis dahaTamam kardeşim sen bilirsin sikinti yok
Bakalim sonunda neler olacakKendi isim degil. Baskasini parasi icin yalvardim goruyon resimde isi hallolsun diye ben napim reis daha
Zaten gprumda 5 sponsor var 3 tanesi bublar kalebet papelbet betpapel. Bublae ayni firma. Bitirrse sponaorsuz kalir demekki odenecekKanka güzel bisy mi bu
neye gore hesaplanacak ? ayin 5 i yarin 5 i denilmisti o yuzden diyorum 2 gun kala kural degisikligi olmus
Valla bekleyip gorecez ben 375 lirami alirim helallesirimneye gore hesaplanacak ? ayin 5 i yarin 5 i denilmisti o yuzden diyorum 2 gun kala kural degisikligi olmus
ben yazdim konuya zaten neye gore hesaplanacak diyeValla bekleyip gorecez ben 375 lirami alirim helallesirim
Hadi insZaten gprumda 5 sponsor var 3 tanesi bublar kalebet papelbet betpapel. Bublae ayni firma. Bitirrse sponaorsuz kalir demekki odenecek
Helal olsun kardesimValla bekleyip gorecez ben 375 lirami alirim helallesirim