7
Eyvallah renktas ? tövbe tövbeAllah kabul etsin renktas bize de dua et
Oyle olmuş knk, baksana kımse yok ??Mesaj sayısı ödüllerinde değişiklik mi olmuş biz 1 k için uğraşıyorduk 25 tl 2500 mesajamı verilecek yani
Şeye benzedi bu olay çekim veren bir insanın risk birimine takılmasına 2500 de 1 ay sonra 5000 olurOyle olmuş knk, baksana kımse yok ??
Kanka Bi gelişme var miVericeklermi parami ben birakicam bu isleri artik parami alim herkesle helalleselim
Kardesim yeter allah kitap askina yeter yok gelisme olsa ben zaten yazyorum allahini peygamberini aeviyosan ne olur siz muslumansiniz az anlayis. Ben sizin dininiz gbi olamiyoumKanka Bi gelişme var mi
Tabi aynen öyle, kim ne diyebilir,Şeye benzedi bu olay çekim veren bir insanın risk birimine takılmasına 2500 de 1 ay sonra 5000 olur
Hayir o ornek yanlis. Hani bonus alip 1.50 orandan ceviriyoz ya. Sonra cekime gelince kural degisti 1.70 oran oldu cekimi odemiyolar ya ona benzediTabi aynen öyle, kim ne diyebilir,
Haklısn kardesmKardesim yeter allah kitap askina yeter yok gelisme olsa ben zaten yazyorum allahini peygamberini aeviyosan ne olur siz muslumansiniz az anlayis. Ben sizin dininiz gbi olamiyoum