K
köpek1
Guest
adamsin be koca alfayi herkes unuttu diye uzuluyordum ? neyseki sayende sevindim biraz ?Vallahi hstırl
Vallahi hatırladım daha seçim bitmeden yazdın o mesajı
adamsin be koca alfayi herkes unuttu diye uzuluyordum ? neyseki sayende sevindim biraz ?Vallahi hstırl
Vallahi hatırladım daha seçim bitmeden yazdın o mesajı
oda hoodun eskilerinden yusuf abi @BonusLideri cagiralim gelsin tanisinKanka bu sitenin kurucusu kim ?
Baya eski galiba çünkü daha önce duymadım ?oda hoodun eskilerinden yusuf abi @BonusLideri cagiralim gelsin tanisin
Koca yürekli adam gibi adamlar unutulmaz dostumadamsin be koca alfayi herkes unuttu diye uzuluyordum ? neyseki sayende sevindim biraz ?
belki duymussundur bide ondan dinleBaya eski galiba çünkü daha önce duymadım ?
adamin dibisin abi laf agizdan bir kere cikar gideriz dediysek gideriz ve gittik te ?Koca yürekli adam gibi adamlar unutulmaz dostum
Dinlerim tabiki , analtmasını bekliyorum o zaman ?belki duymussundur bide ondan dinle
uyuyordur heralde patronlar uyur emekciler calisirDinlerim tabiki , analtmasını bekliyorum o zaman ?
Hiç güleceğim yoktu ??uyuyordur heralde patronlar uyur emekciler calisir
patron kalleş işciler kardesHiç güleceğim yoktu ??
Yaşasın emekçi birligi yaşasın emekçi gücüuyuyordur heralde patronlar uyur emekciler calisir
Duymasın bu bak köyden kovar senipatron kalleş işciler kardes
hem töresi hem ağası artık kalksin baslık parasıYaşasın emekçi birligi yaşasın emekçi gücü
Aman aman sil mesajları şimdi gelir kovar seni ??patron kalleş işciler kardes
beni kovan kendi ayagina sıkmış olur o isler oyle kolay degil ??Aman aman sil mesajları şimdi gelir kovar seni ??
İddialısın, neredesin patron, çalışanın sana meydan okuyor ??beni kovan kendi ayagina sıkmış olur o isler oyle kolay degil ??
alfa demek forumun kendisi demek dermişim ??İddialısın, neredesin patron, çalışanın sana meydan okuyor ??
Abi hood daki adın neydiS.a Hoşgeldin dostum renk kattın bize beni muhakkak tanırsın kanımca