K
köpek1
Guest
karsiliklu husran var 1.90Bir ara müsait zamanda yarış yapsınlar
karsiliklu husran var 1.90Bir ara müsait zamanda yarış yapsınlar
Teşekkürler admin bey iyi dilekleriniz için, oranın ortamı güzel di zaten ben bir ara komple bırakmıştım dostlar hatrına girip sohbet ediyordum , çok kalabalık orası malumunuz kalablık yerde bin bir türlü insan var, özellikle sadece etkinliklere katılıp parayı alıp gidenlere sinir oldum, bende dağıtımı ve etkinliği bıraktım arada sıra da girip selam veriyorum orada ki dostlarasenide taniyorum ben sanirim bir kac kez orda denk geldim sana hayirlisi olsun kendinizi nerde mutlu hissediyorsaniz orda olun hood burasi yada bi baska yer farketmez yeterki huzurunuzu bozan seylerden kacinin
Aynı nick, sen ne kullanıyordun?Orda nick ne kulkardın
Eyvallah kardeşim güzel düşüncene güzel insanlar elbet bulur birbiriniBaktım hoodda ki bütün güzel insanlar kayboldu kendime forum arıyordum şansa burayı gördüm bir baktım ordaki güzel insanlar burda toplanmış 2-3 kişi kaldı hodda
Aynı nick her yerde aynı benim nickAynı nick, sen ne kullanıyordun?
Sen niye geldin bura, bazı sorunlar oldu serhat can ve diğer tayfa arasında ondan mı geldinAynı nick her yerde aynı benim nick
rica ederim ben tesekkur ederim sonucta bir sanal ortamda varlik gosteriyoruz sahte delikanlisi cok oluyor ama adam gibi adamlarida var cok sukur onlarda bize denk geldi neyseki amac sadece para kazanmak degil ayni zamanda guzel dostluklar be harika muhabbetlerde kazanmaktirTeşekkürler admin bey iyi dilekleriniz için, oranın ortamı güzel di zaten ben bir ara komple bırakmıştım dostlar hatrına girip sohbet ediyordum , çok kalabalık orası malumunuz kalablık yerde bin bir türlü insan var, özellikle sadece etkinliklere katılıp parayı alıp gidenlere sinir oldum, bende dağıtımı ve etkinliği bıraktım arada sıra da girip selam veriyorum orada ki dostlara
Kesinlikle katılıyorum, bazıları karnını etkinlikler den doyurmak için karakterlerinden vazgeçiyorlarrica ederim ben tesekkur ederim sonucta bir sanal ortamda varlik gosteriyoruz sahte delikanlisi cok oluyor ama adam gibi adamlarida var cok sukur onlarda bize denk geldi neyseki amac sadece para kazanmak degil ayni zamanda guzel dostluklar be harika muhabbetlerde kazanmaktir
Bizim ekip tümü burda son olaylar içine etti o yüzden Serhatcan ve diger yeni mod olanlar tuz biber oldu üstüneSen niye geldin bura, bazı sorunlar oldu serhat can ve diğer tayfa arasında ondan mı geldin
iste bizde o yuzden ordan ayrilip burayi actik umarim sizlere mahcup olmayizKesinlikle katılıyorum, bazıları karnını etkinlikler den doyurmak için karakterlerinden vazgeçiyorlar
hele etkinlikte cikmayinca cirkeflik yapanlar cabası harbi sinirleri zipliyor insanin adam etkinlikte cikmadigi haldr para istiyor gönlumuzden kopup yolluyoruz vir sonraki gün selami sabahı kesiyorKesinlikle katılıyorum, bazıları karnını etkinlikler den doyurmak için karakterlerinden vazgeçiyorlar
Çok gördük bizim konuya gelir para için alır gider paralı olunca kimseyi tanımaz insan çokhele etkinlikte cikmayinca cirkeflik yapanlar cabası harbi sinirleri zipliyor insanin adam etkinlikte cikmadigi haldr para istiyor gönlumuzden kopup yolluyoruz vir sonraki gün selami sabahı kesiyor
Dün yeni konu açtım diye , trip yaptı atar yaptı, ben konudan ayrıldım saolsun güzel dostlarda bana hak verdi hmd kondu tayfun nach hepsi hak verdi çünkü ona yanlışları oldu, konudan ayrıldık, aslında serhatcanı severdim ama bazı yerlerde ne konuşacağını bilmiyor bugün tayfuna çok yanlış konuşmuş herkes için bitti, sonuçta bugün ona ters konuşan yarın bana ters konuşurBizim ekip tümü burda son olaylar içine etti o yüzden Serhatcan ve diger yeni mod olanlar tuz biber oldu üstüne
Aynen öküzün suya ettigi gibi konuşur önünü arkasını düşünmez cahil biriDün yeni konu açtım diye , trip yaptı atar yaptı, ben konudan ayrıldım saolsun güzel dostlarda bana hak verdi hmd kondu tayfun nach hepsi hak verdi çünkü ona yanlışları oldu, konudan ayrıldık, aslında serhatcanı severdim ama bazı yerlerde ne konuşacağını bilmiyor bugün tayfuna çok yanlış konuşmuş herkes için bitti, sonuçta bugün ona ters konuşan yarın bana ters konuşur
Sizlerin mahçup olmasını gerektiren bir durum yok, adminim, Robin ve tabudanda sohbetim var onlarda iyiler sizler gibi,severim onları da,yönetimleri iyi, ama bazen yanlış yerde yanlış seçimler yaptılar gibime geliyoriste bizde o yuzden ordan ayrilip burayi actik umarim sizlere mahcup olmayiz
tabikide mesela ordan ayrilmamin sebebi durust insanlar varken dolandiriciyi ayin robinhoodu yaptilar ?Sizlerin mahçup olmasını gerektiren bir durum yok, adminim, Robin ve tabudanda sohbetim var onlarda iyiler sizler gibi,severim onları da,yönetimleri iyi, ama bazen yanlış yerde yanlış seçimler yaptılar gibime geliyor
Demek ki Tek Öyle Düşünen Ben Değilmişim ♥tabikide mesela ordan ayrilmamin sebebi durust insanlar varken dolandiriciyi ayin robinhoodu yaptilar ?
tabikide mesela ordan ayrilmamin sebebi durust insanlar varken dolandiriciyi ayin robinhoodu yaptilar ?
durustlugun oldugu yerde ekmekte bitmez muhabbette bitmez. yeterki bazi seyleri menfaatlerimize gore belirlemeyelimDemek ki Tek Öyle Düşünen Ben Değilmişim ♥