Uğurlu gelebilir belki ama sende benden daha iyi biliyosun oynadığın sitenin sikayetlerini bana vurmaz bu olaylar dememelisin illaki bir yerde piyango sanada çıkıyor ışteDaha önce hiç sıkıntı olmadı birde ugurlu geliyordu o site
Uğurlu gelebilir belki ama sende benden daha iyi biliyosun oynadığın sitenin sikayetlerini bana vurmaz bu olaylar dememelisin illaki bir yerde piyango sanada çıkıyor ışteDaha önce hiç sıkıntı olmadı birde ugurlu geliyordu o site
Çıktı işte banadaUğurlu gelebilir belki ama sende benden daha iyi biliyosun oynadığın sitenin sikayetlerini bana vurmaz bu olaylar dememelisin illaki bir yerde piyango sanada çıkıyor ışte
Daha bekliyorumburdan haber yokmu
nedeni söyledilermiDaha bekliyorum
Site kesin kazanç oluyor diye risk birimi öyle karar aldı diyor risk birimi kararı sorgulanamaz diyor burda yönetim el attı bekliyorumnedeni söyledilermi
mk iyce saçmalamışlarSite kesin kazanç oluyor diye risk birimi öyle karar aldı diyor risk birimi kararı sorgulanamaz diyor burda yönetim el attı bekliyorum
Hayır şerefsiz bunlarÖdediler mi bu parayı?
pilott5Ödediler mi bu parayı?
Garanti vermiyorum ama yardımcı olma ihtimalim varHayır şerefsiz bunlar
yonetim değişti galibaGaranti vermiyorum ama yardımcı olma ihtimalim var
Ol kardeşim İnşlh alırızGaranti vermiyorum ama yardımcı olma ihtimalim var
Yazdım bi konuşuyorum şu an bayadır aktif değildi wptayonetim değişti galiba
Bizim yönetim de ugraşıyor İnşlh çözeryonetim değişti galiba
Haydi hayırlısı İnşlh çözersinYazdım bi konuşuyorum şu an bayadır aktif değildi wpta
Şahsiyet olsa bu duruma gelmez diDün o kadar konuşup ikaz ettik tamam tamam dediler şimdi ise cevap bile vermiyorlar nasıl şahsiyete sahipler anlamadim
Yolu bulmuşlarYönetim eski yönetim degil o yuzden site kapanıp lizbonbete geccek nasil ki betciodan ntv geldiler ayni taktik devam edeck nice insan suan magdr