Ntvsporbet yaptığını hatadan acil dönsün! SKYROAD üye isminde bende üyeyim yatırım yapıyorum. Bir daha yatırım yapmam kesinlikle. Yaptırmam da. Lisans alıp 490 tlye mi çöküyorsunuz? Hayırdır milleti tokatlamaya mı geldiniz kardeşim?
Aynen öyle kardeşim geçerli bir açıklama dahi yokNtvsporbet yaptığını hatadan acil dönsün! SKYROAD üye isminde bende üyeyim yatırım yapıyorum. Bir daha yatırım yapmam kesinlikle. Yaptırmam da. Lisans alıp 490 tlye mi çöküyorsunuz? Hayırdır milleti tokatlamaya mı geldiniz kardeşim?
İnşlh yönetim el koydu ilgileniyor sag olsunGeçmiş olsun, artık kime hangi büroya guvencegimizi şaşırdık kaldık yatırım yaparken, inşallah alırsın dostum parani
kazanan adamın kazandı diye parasına el koymadı da gördük ya artık bu kumar işini bırakmanın zamanı gelmiş demektir ula kazanılsın diye site açıyolar ama kullanıcıları kazanıyo diye kazanç siliyolar Bu ne yaman çelişki anneeeeİnşlh yönetim el koydu ilgileniyor sag olsun
Call ekiple konuşuyorum adam bana kazanıyorsun diyor onun için risk birimi böyle karar aldı diyor kim kaybetmek için yatırım yapar dedim haklısın diyorkazanan adamın kazandı diye parasına el koymadı da gördük ya artık bu kumar işini bırakmanın zamanı gelmiş demektir ula kazanılsın diye site açıyolar ama kullanıcıları kazanıyo diye kazanç siliyolar Bu ne yaman çelişki anneeee
savunmaya bak yaa ya böyle bir durum varsa yönetim olarak el koyarsın dersin ki kullanıcına '' kardeşim hep kazanıyosun biz böyle kullanıcı kabul etmiyoruz al yatırımındaki parayı size ait olan parayı çekebilirsiniz '' yatırımdaki paranı da vermedilerCall ekiple konuşuyorum adam bana kazanıyorsun diyor onun için risk birimi böyle karar aldı diyor kim kaybetmek için yatırım yapar dedim haklısın diyor
Bende aynısını söyledim yapcagım birşey yok dedi müdür ile görüşüp cevap vereyim dedi akşam yine konuştuk müdür de yok dedi diyor bastım küfürü hakareti 2 dakika dinledi kapatmak zorundayım diyerek kapattısavunmaya bak yaa ya böyle bir durum varsa yönetim olarak el koyarsın dersin ki kullanıcına '' kardeşim hep kazanıyosun biz böyle kullanıcı kabul etmiyoruz al yatırımındaki parayı size ait olan parayı çekebilirsiniz '' yatırımdaki paranı da vermediler
aslında size birşey söylimmi bu işe başladıgımdan beri bonusları kullanmıyorum. Ama şöyle bir gerçek var bak bu dedigime de geleceksiniz nerede abuk sabuk bonuslar yada nerede ne kadar çok bonus imkanı varsa orada mutlaka bir prüz çıkıyo bak bu dedigime geleceksiniz bana bu konuda hak vericeksinizBende aynısını söyledim yapcagım birşey yok dedi müdür ile görüşüp cevap vereyim dedi akşam yine konuştuk müdür de yok dedi diyor bastım küfürü hakareti 2 dakika dinledi kapatmak zorundayım diyerek kapattı
Linda mi sana dedi bunuCall ekiple konuşuyorum adam bana kazanıyorsun diyor onun için risk birimi böyle karar aldı diyor kim kaybetmek için yatırım yapar dedim haklısın diyor
Oktay diye biriLinda mi sana dedi bunu
Tabi ya hatırladım onu yeni eleman gecen sovdum ona artıstOktay diye biri
Akfit degil caldirayim bi@Adam1977 ntvspor canli desteğine bağlan yardimci olacaklar şu an
Çaldir gelsin canli desteğe baglanip selamimizi soylesinAkfit degil caldirayim bi
Eyvallah kardeşim@Adam1977 ntvspor canli desteğine bağlan yardimci olacaklar şu an
Destek engellemiş baglanmıyorÇaldir gelsin canli desteğe baglanip selamimizi soylesin
Tamam bekle donecegim sanaDestek engellemiş baglanmıyor
Tamam kardeşimTamam bekle donecegim sana