Kardeşim uzatmayın ? dedik lütfenolm seni s.... farz oldu seni kaç kere uyardım ben özele gel sen
Kardeşim uzatmayın ? dedik lütfenolm seni s.... farz oldu seni kaç kere uyardım ben özele gel sen
Konuyu tartısma ya cevırmeyın lutfenSenin her yerin tahrik olsa ne olur Allah için söylesene bi merak ettim hırsız şerefsiz seni
kendi kaşınıyor gelsin bi hak yemezle tanışsın arkadaş... aranıyor arananada yok demedim bu zamana kadar hiçKonuyu tartısma ya cevırmeyın lutfen
Kanka ? sakin admin gerekeni yaparama bu dediğini yap tamammı beni s... bakalım nasıl yapıcan bu işi
koçum benimkendi kaşınıyor gelsin bi hak yemezle tanışsın arkadaş... aranıyor arananada yok demedim bu zamana kadar hiç
daha adminden çıktı artık aramızda gelsin 7sülalesiyle beraber ?Kanka ? sakin admin gerekeni yapar
Dostum yanlış anlama beni de.20tlsine sokayım ya bilader adama diyorum ki 19da katılım sondu geldim 19da katıldım işim vardı çıktım gittim yeni işim bitti geldim dedi ss attım 10dk önce etkileşim göstermiş konuya halada haklıyım davasında kamile bak ya ??
efendim abicim çok tırstım abimmmm ?koçum benim
eyvallah haklısın reisDostum yanlış anlama beni de.
Ben her etkinliğe katılıyorum sadece 1 kere kazandım, kazanamadığım zamanda kazananları tebrik ettim aha adminlerede sorabilirsin.
Size söylicem şey şu, 3 5 kuruş için kalp kırmayın.
Para sizin paranız değil, taş atıpta kolunuz yorulmuyor, 2 mesaj yapıp sinerji yapıyosunuz adınıda EMEK koyuyosunuz, boş işler bunlar.
Kupon sahibi, veya moderatör arkdşlar kimi uygun görürse ona verir.
Sizin burda G... yırtmanız hç bşy degiştirmez..
Bunları söylüyorum çünkü kendini uyanık zanneden bir sürü kişi var onlarda okusun ders alsın bu mesajdan!
Herkese iyi forumlar dilerim, kavga etmeyin
Çok mantıklı konuştun reis aynen öyle burada kalp kırmaya gerek yok senin olmayan paraDostum yanlış anlama beni de.
Ben her etkinliğe katılıyorum sadece 1 kere kazandım, kazanamadığım zamanda kazananları tebrik ettim aha adminlerede sorabilirsin.
Size söylicem şey şu, 3 5 kuruş için kalp kırmayın.
Para sizin paranız değil, taş atıpta kolunuz yorulmuyor, 2 mesaj yapıp sinerji yapıyosunuz adınıda EMEK koyuyosunuz, boş işler bunlar.
Kupon sahibi, veya moderatör arkdşlar kimi uygun görürse ona verir.
Sizin burda G... yırtmanız hç bşy degiştirmez..
Bunları söylüyorum çünkü kendini uyanık zanneden bir sürü kişi var onlarda okusun ders alsın bu mesajdan!
Herkese iyi forumlar dilerim, kavga etmeyin
Kanka gerek yok olan oldu kimseyi zor durum da bırakmak olmaz güzelce takılıyoruz şuradaeyvallah haklısın reis
senin kocanın evi yok benicıldırtmak mı istiyorsunÇok mantıklı konuştun reis aynen öyle burada kalp kırmaya gerek yok senin olmayan para
lan aramış bide boş yapıyor telefonda deli ediyor beni bu tipitipler ?Kanka gerek yok olan oldu kimseyi zor durum da bırakmak olmaz güzelce takılıyoruz şurada
?????? Kanka ben erkeğim ???senin kocanın evi yok benicıldırtmak mı istiyorsun