Afiyet olsunBeyler bwn bi yumurta kirip gelim aciktim valla
Bi inceleme yapsınlar bakalım kanka da19 dan ince 14 begeni var baktim
A.sselamun aleyküm arkadaşlar
aleykum selamselamun aleyküm arkadaşlar
Afiyet olsun REİSBeyler bwn bi yumurta kirip gelim aciktim valla
Aynen katiliyorumArkadaslar cok forumda uyeyım ama nacızane 2 3 tane saglam forum bilirim ve genelde aktıf onlarda olurum. Her roll bitiminde daha dogru su roll basarılı olmak uzereyken ortaya Bı kitle cıkar ya dagıtımı karıstır an ya Baska bir sekılde on planda emek verdıgını gostermeye calısır. On planda ha buda var demek ıcın gerek yok boyle seylere inanın. 3 degıl 5 kurus ıcınde olsa inanın gerek yok. Adam konu basında sartları yazmıs 100 mesajı olan 19 dan once rt fv paylasan demıs daha bunun ustune ne denir yada neden kalp kırılır. Demi.
bende tam bunu diyorum güzel kardeşim ağzına sağlıkArkadaslar cok forumda uyeyım ama nacızane 2 3 tane saglam forum bilirim ve genelde aktıf onlarda olurum. Her roll bitiminde daha dogru su roll basarılı olmak uzereyken ortaya Bı kitle cıkar ya dagıtımı karıstır an ya Baska bir sekılde on planda emek verdıgını gostermeye calısır. On planda ha buda var demek ıcın gerek yok boyle seylere inanın. 3 degıl 5 kurus ıcınde olsa inanın gerek yok. Adam konu basında sartları yazmıs 100 mesajı olan 19 dan once rt fv paylasan demıs daha bunun ustune ne denir yada neden kalp kırılır. Demi.
Kral sıkinti değil de gerek yok yaaz önce ki tartışmadan dolayı kusura bakmayın kendini bilmez birisi için tartıştım
Aynen öyle bak sen çözmüş sün olayı mesele para pul degil millet 5 saat emek vermiş yazık günahArkadaslar cok forumda uyeyım ama nacızane 2 3 tane saglam forum bilirim ve genelde aktıf onlarda olurum. Her roll bitiminde daha dogru su roll basarılı olmak uzereyken ortaya Bı kitle cıkar ya dagıtımı karıstır an ya Baska bir sekılde on planda emek verdıgını gostermeye calısır. On planda ha buda var demek ıcın gerek yok boyle seylere inanın. 3 degıl 5 kurus ıcınde olsa inanın gerek yok. Adam konu basında sartları yazmıs 100 mesajı olan 19 dan once rt fv paylasan demıs daha bunun ustune ne denir yada neden kalp kırılır. Demi.
Ya kırmaya gerek yok abi hergun her yerde karsilasiyoruz bu oyunu oynadigimiz sureceaz önce ki tartışmadan dolayı kusura bakmayın kendini bilmez birisi için tartıştım
doğru haklisin kardeşim gerek yok ama insani zorla tahrik ediyorlarKral sıkinti değil de gerek yok ya