3tl bile bulamıyoruz bitse su yasaklar iş yok güc yok
saat 20:00 da holigabet 5 tl lik freebet kodu paylaşıcak bugün saat 22:00 a kadar her saat başı 5 tl freebet.
3tl bile bulamıyoruz bitse su yasaklar iş yok güc yok
saat 20:00 da holigabet 5 tl lik freebet kodu paylaşıcak bugün saat 22:00 a kadar her saat başı 5 tl freebet.
1000kişilik deil 10saniyede bitiyorsaat 20:00 da holigabet 5 tl lik freebet kodu paylaşıcak bugün saat 22:00 a kadar her saat başı 5 tl freebet.
alamıyoruzki hemen bitiyorTavsiyem freebetleri biriktirip kullan.
1000kişilik deil 10saniyede bitiyor
nasıl alıyon kopya yapıstır olmuyorvalla ben alabiliyorum freebetleri.
1 tanesini benim dalgınlıgıma geldiği için kaçırdım. Digerlerinin hepsini aldım.
alamıyoruzki hemen bitiyor
nasıl alıyon kopya yapıstır olmuyor
sayfayı yeniliyorsun deilmisaat başı geldiğinde f5 e basıyorum sürekli paylaşıldığı anda 3 erli , 4 erli şekilde promo kod bölümüne yazıyorum sonra hemen onayla ya basıyorum oluyor![]()
saat başı geldiğinde f5 e basıyorum sürekli paylaşıldığı anda 3 erli , 4 erli şekilde promo kod bölümüne yazıyorum sonra hemen onayla ya basıyorum oluyor![]()
sayfayı yeniliyorsun deilmi
Aynenmaçın bitmesine son 5 dk kala 2 tane gol attılar daha erken atsalardı kazanma ihtimalimiz çok yüksek olucaktı![]()
bilmiyoru vallaOnun dışında kopyala yağıştır hiç denemedim. Ama freebet kodunu telefondan almak isteyenler bir uygulama varmış da vinci şifresi gibi olan kod un üstüne 1 kere tıkladıktan sonra kopyalıyormuş , ordan da direk promo kod alanına yazabiliyormuşsun. 3-5 sn. de alabildiklerini söylüyorlar![]()
Telden alma imkansızFreebeti al istersen kaçırma. Şansını denemiş olursun.
bilmiyoru valla
Telden alma imkansız
deneyim ama vinc programını anlamadımşansını dene diye söyledim belki alabilirsin freebeti. sen bilirsin tabii ki.