3tl bile bulamıyoruz bitse su yasaklar iş yok güc yok
saat 20:00 da holigabet 5 tl lik freebet kodu paylaşıcak bugün saat 22:00 a kadar her saat başı 5 tl freebet.
3tl bile bulamıyoruz bitse su yasaklar iş yok güc yok
saat 20:00 da holigabet 5 tl lik freebet kodu paylaşıcak bugün saat 22:00 a kadar her saat başı 5 tl freebet.
1000kişilik deil 10saniyede bitiyorsaat 20:00 da holigabet 5 tl lik freebet kodu paylaşıcak bugün saat 22:00 a kadar her saat başı 5 tl freebet.
alamıyoruzki hemen bitiyorTavsiyem freebetleri biriktirip kullan.
1000kişilik deil 10saniyede bitiyor
nasıl alıyon kopya yapıstır olmuyorvalla ben alabiliyorum freebetleri.
1 tanesini benim dalgınlıgıma geldiği için kaçırdım. Digerlerinin hepsini aldım.
alamıyoruzki hemen bitiyor
nasıl alıyon kopya yapıstır olmuyor
sayfayı yeniliyorsun deilmisaat başı geldiğinde f5 e basıyorum sürekli paylaşıldığı anda 3 erli , 4 erli şekilde promo kod bölümüne yazıyorum sonra hemen onayla ya basıyorum oluyor
saat başı geldiğinde f5 e basıyorum sürekli paylaşıldığı anda 3 erli , 4 erli şekilde promo kod bölümüne yazıyorum sonra hemen onayla ya basıyorum oluyor
sayfayı yeniliyorsun deilmi
Aynenmaçın bitmesine son 5 dk kala 2 tane gol attılar daha erken atsalardı kazanma ihtimalimiz çok yüksek olucaktı
bilmiyoru vallaOnun dışında kopyala yağıştır hiç denemedim. Ama freebet kodunu telefondan almak isteyenler bir uygulama varmış da vinci şifresi gibi olan kod un üstüne 1 kere tıkladıktan sonra kopyalıyormuş , ordan da direk promo kod alanına yazabiliyormuşsun. 3-5 sn. de alabildiklerini söylüyorlar
Telden alma imkansızFreebeti al istersen kaçırma. Şansını denemiş olursun.
bilmiyoru valla
Telden alma imkansız
deneyim ama vinc programını anlamadımşansını dene diye söyledim belki alabilirsin freebeti. sen bilirsin tabii ki.