K
köpek1
Guest
Tipine tukurdugum beni banlayip banlayip aciyordu ?Ben buna gülerim
Tipine tukurdugum beni banlayip banlayip aciyordu ?Ben buna gülerim
bişi derdimde neyssseNeyse simdilik sineye cekiyorum
Şansın daim olsun kardeşim @JOSEPSon dk bastm unuttm atayim be
GünaydınBakın cidden bakın burası dedim ne modlara çekiliş ve saygı az olmali küfür hakaret ayıp cidden emeğe saygi
Gunaydin mi orasi papua yeni gine mi kardesGünaydın
Bu arada alfa dayı tamamda Eren kim???bişi derdimde neyssse
Evet dağıttı bana hiç cikmasada sevdim kardeşim @JOSEP i kardeşim her sans her zaman yanında olsunJosep arkadasimiz kac gundur deli gibi para dagitiyor elbetteki hic kazamamayanlarda var ama kazanamadiniz diye bunca emege bunca fedakarliga kimse saygisizlik yapamaz kac kisi bu etkinliklerden nasibini aldi hepimiz sahit olduk lutfen emege saygi biraz
çekiliş yeniden olmali o kim saymiyoru.Bu arada alfa dayı tamamda Eren kim???
Uyuyup kalkınca öyle denilmiyor mu kankGunaydin mi orasi papua yeni gine mi kardes
Kadir kiymet bilene mutlaka cikar bugun cikmasa yarin cikarEvet dağıttı bana hiç cikmasada sevdim kardeşim @JOSEP i kardeşim her sans her zaman yanında olsun
yanında zaten nazar değmesinEvet dağıttı bana hiç cikmasada sevdim kardeşim @JOSEP i kardeşim her sans her zaman yanında olsun
La sen sabahtandir uyuyon mu uyuyorsan niye uyandin pekiUyuyup kalkınca öyle denilmiyor mu kank
Bence de Eren kim bu bence açıklanmalı ???çekiliş yeniden olmali o kim saymiyoru.
Benim için sıkıntı yok kardeşim sans hepinizin yanında olsunKadir kiymet bilene mutlaka cikar bugun cikmasa yarin cikar
Ben 10da yattım 12 de kalktım site sahibini bekliyorum ??La sen sabahtandir uyuyon mu uyuyorsan niye uyandin peki
Biri aciklamali bunu yanlış yazdm benBence de Eren kim bu bence açıklanmalı ???
Sen bi daha uyuma mumkunse ?Ben 10da yattım 12 de kalktım site sahibini bekliyorum ??
Sabaha gadar burdayuk artık ???Sen bi daha uyuma mumkunse ?