hayirli olsun simdidenBu kupon @Alfa97 özel
hayirli olsun simdidenBu kupon @Alfa97 özel
Gozlerim doldu aglayabilirim bol sansBu kupon @Alfa97 özel
S.a bro son kupon vermiştin gelirse dayi yollicam dedin onu naptınYolladik ya sana
ama alfa çekiliş e girdi ??Bu kupon @Alfa97 özel
Yolladik ya 2kisiyeS.a bro son kupon vermiştin gelirse dayi yollicam dedin onu naptın
Ben yokmuydum :sYolladik ya 2kisiye
Beklemek zorunda değilsin yeni çekilişleere neden yoksun p.teisi ne olcagi belli olmz ölümlü dünya@JOSEP ben pazartesiyi bekliyorum dogru demi bi önceki 10 kisilik çekilişte?
onu demek istemedim kazananlar arasinda olunca bana gönderim pazartesi mi olacak dedim?Beklemek zorunda değilsin yeni çekilişleere neden yoksun p.teisi ne olcagi belli olmz ölümlü dünya
Anladım ama bugünde gelebilirdn demek istedim buonu demek istemedim kazananlar arasinda olunca bana gönderim pazartesi mi olacak dedim?
yazdim admine kota dolu dediAnladım ama bugünde gelebilirdn demek istedim bu
Kusurlu bi laf mi etmiştim ondan mi eklemedin 2 kişiye. Soyle ki bilelim kanka 50 tl espirisine katildim diye mi . 5 saat destek oldum bugun artık koymicaksan cekilise bana da yazik beklemimYolladik ya 2kisiye
Ben sana yazarım okey kardeşimyazdim admine kota dolu dedi
tesekkür eeederim ben musade aliyim kolay gelsin 3 saat uyamam lazim işegidecem normalde 4.30 is vakti yasak olunca 3 de erkenden gidiyoruz bol sanslar geceniz hayorli olsunBen sana yazarım okey kardeşim