Karşılıklı faydaHem siz hem biz kazanalım mantık budur
Karşılıklı faydaHem siz hem biz kazanalım mantık budur
Kardeşim çok alingansin sen valla boşver takma kafaya sana kötü birşey demez burdaki kimse ??Josep beni yalnız anladın benim konuşmamin altına yorum atmissn ama ben kusura bakmada çekiliş ne oldu diyenlerden değilim konuşmaları ookurmusun ben birine yanıt olrk verdim biri soru sordu sen bana kizmissnda olayı yanlış anladin josep
Sen bu yaşta bu kadar kafana takıyorsan allah yardımcın olsun kimse senden gıcık kapmıyor sen sadece pimpiriklisin o kadarBilmyrm ki josep bana bu aralar uyuz ben herzaman iyi niyetli forumda zaman geçiren biri rolling geliyor süre skor yazan biriyim bana bulaşıyor lar hatta sekobetboo sen sormustun soruyu sana cevapladım josep yanlış anladı nyse alinganlik yaomiyim hiç bir zaman çekiliş ne zaman olcak ne zaman yapilcak niye olmadi çekiliş demedim şu forumda
Mami intihar edicek cvp versinbir adamı rahat bırakın be abowwwwwwwwwwwwwww
#JOSEPYaz1890aGönder ahahahaha
0532 yaz daha iyiGünün Banko maçları cebine gelsin....
hespi 5 dk lık iş abi evdeyiz ne yapak can sıkıntısından kendimizi foruma veriyoruz sohbet muhabbet zaman geciriyoruzbazı arkadaslar yemek yemiyomusnuz tuvalete gitmiyormusunuz )
şakak yapıyom eb takılın tabi benim de canım sıkılyoor yapmayada bişeyyokhespi 5 dk lık iş abi evdeyiz ne yapak can sıkıntısından kendimizi foruma veriyoruz sohbet muhabbet zaman geciriyoruz
aynen abişakak yapıyom eb takılın tabi benim de canım sıkılyoor yapmayada bişeyyok