Kazandı ??Kazandin mi peki
Kanka çekiliş olmadı daha la belge istediler ya o çekiliş kazandığım çekiliş olsada söylerdim bunu hak yemek olmaz bizde ?Kazandin mi peki
Ben lider abiden bahsediyorum kankUyanigim zaten buyur
Of bende ciddi zannettimKanka çekiliş olmadı daha la belge istediler ya o çekiliş kazandığım çekiliş olsada söylerdim bunu hak yemek olmaz bizde ?
Kazanirsan parana el koyacam ?Kanka çekiliş olmadı daha la belge istediler ya o çekiliş kazandığım çekiliş olsada söylerdim bunu hak yemek olmaz bizde ?
Çekiliş daha olmadı ama bu davranışımdan ödülü bı ödülü hak ettim diye düşünüyorum ???Kazandı ??
Bi problem mi varBen lider abiden bahsediyorum kank
Al senin olsun aramızda 20 liranın lafı mı olur ??Kazanirsan parana el koyacam ?
Parayı göndermedi yattı herhalde sonuçta koskoca site sahibi adamBi problem mi var
Onun limiti doldu malesef beklemeyin bu gece ?Parayı göndermedi yattı herhalde sonuçta koskoca site sahibi adam
Ya cidden anlamıyorum diyorum ki belge istendi belki ana para ödenecek yine mi etkinlik beklentisi var sımdoden söyleyin ana parami da verim ya ayıp 4 gün full gittim kendimi hep sizin için risk ettimDünkü çekiliş yapılmadı ki reis 72 saat içinde belge yollandı ya
Gece 12den sonra atacam dedi ama??Onun limiti doldu malesef beklemeyin bu gece ?
1k mı ohaaa ne çok para ?Arkadaslar adamin parasini alsin cekilis kolay siz 20 tl bekliyorsunuz etkinlik sahibi 1 k o kadarda anlayissiz olmayalin
Banada borcu vardi atacakti limiti dolmustu ?Gece 12den sonra atacam dedi ama??
Canın sağolsun başkan ödül almasakta olur ? sen sponsorluk al birkaç yerden hep cepten rolling yapıp harcıyorsunuz olmaz bu sekil sizde kazanınYa cidden anlamıyorum diyorum ki belge istendi belki ana para ödenecek yine mi etkinlik beklentisi var sımdoden söyleyin ana parami da verim ya ayıp 4 gün full gittim kendimi hep sizin için risk ettim
Hem siz hem biz kazanalım mantık budurCanın sağolsun başkan ödül almasakta olur ? sen sponsorluk al birkaç yerden hep cepten rolling yapıp harcıyorsunuz olmaz bu sekil sizde kazanın
Biyoloji de bunun adı mutualizmHem siz hem biz kazanalım mantık budur