Real atti 0-1
özele gel kardes burda milletin huzuru bozma boş yapacaksan ordan yapcaksın tel veririsin konsuruz tanışırızulan bonus kovalayan adam bana para mı göndercek
Kral hoşgeldin. Biraz gec oldu sanki. Yine de sana kalmış elbette.. bi de admine @İZCİGolll geldiii goll
saolsın kardesim ilk cümleni duymak iyi oldu para yatırdıgım yerin etkiiliğine katılıyorum hiç site artık para yatrımassan ekleme zaten yapmıyor yeni türediler bunalr eskiden daha sakindi herkes kimin ne oldugunu biliyor işte yapacak bişeyyok cevap veriyorum deveye hendek atlatırımda buna laf anlattamıyorum kafasına göre bişeyler yapıyorda anlamdım çözemedim ne elde etmek istyor çözemedim@Th2828 aga noldu ya? Ben seni forumlarda görüyorum dilencilik yaptığını filan görmedim. Sanki millet cebinden para veriyor. Toteme katılıyor çıkarsa çıkar sitelere ben de yüzlerce binlerce lira yatiriyorum ben de bonus kovaliyorum. Niye kovalamayim. 20 lira bonus gelse 3 mac secsem kazansam 100 lira ohh havadan para. Kim hayir der?
sorun o degil ki adam olsun da yalan söylemesin benim heryerde nickim lossday benide tanıyosun zaten sen ...@Th2828 aga noldu ya? Ben seni forumlarda görüyorum dilencilik yaptığını filan görmedim. Sanki millet cebinden para veriyor. Toteme katılıyor çıkarsa çıkar sitelere ben de yüzlerce binlerce lira yatiriyorum ben de bonus kovaliyorum. Niye kovalamayim. 20 lira bonus gelse 3 mac secsem kazansam 100 lira ohh havadan para. Kim hayir der?
yav birader sana ne küfür etcem seni tanıyorum sadece delikanlı ol diyorum bırak bu ayakları şurda milletin huzurunu bozma varsa sıkıntın gel özele korkuyosan bilememsorun o degil ki adam olsun da yalan söylemesin benim heryerde nickim lossday benide tanıyosun zaten sen ...
iftira atmaya calısıyor bide baska fprumda diyor ki nerde cekilişe katılmısım göster hadi diyor gösterincede küfür etmeye basladı
aynen ben kimsnein hakkını yemem az cok tanırlar beni pram vatsa cebimde dağıtırım hani hiç bişey yapmasam binlerce kişi gibi eyvallah haklı derim bi kere birine faydası olmamış adam gelmiş anlatıyor işteYa ben de çoğu forumda etkinliklere katılıyorum. Zaten son işlem bonus olsa yükleme yapilmıyor. Bunu bilip de katılan dangalaktir. Milletin hakkını gasp ediyordur.
aynenYa ben de çoğu forumda etkinliklere katılıyorum. Zaten son işlem bonus olsa yükleme yapilmıyor. Bunu bilip de katılan dangalaktir. Milletin hakkını gasp ediyordur.
1 kere bile görmedim dagıtım yaptıgınıaynen ben kimsnein hakkını yemem az cok tanırlar beni pram vatsa cebimde dağıtırım hani hiç bişey yapmasam binlerce kişi gibi eyvallah haklı derim bi kere birine faydası olmamış adam gelmiş anlatıyor işte
aslında bunlar gibi bana laf söleyen farklı kulancıı adlarıyla multi taklıyor 100 de 100 eminim sadece sıkıntı bi derdi varda anlamdım çözmeye calsıyorum özelden de yazmıyor sanırım beni kötülemek falan amacı sanırım@Th2828 bende her forumda görüyorum her forumda gören zaten her forumda olduğu için görüyordur herkes gbi eğer kötü niyeti olsa farklı isimlerde olur aynı isimlerde olduğuna göre hepimiz aynı amacdayiz bazen 20 alır 2k yaparız olmasını 20 spin peşine düşeriz herkesin işi rast gitsin
eyvah eyvah tamam kardesim uzatma valla bak millet burda maçı getirmeye ugrasıyor gerek yok biliyorum seni kim oldugunu adını soy adına kadar uzatma canını yerim senin haydi kafana göre takıl1 kere bile görmedim dagıtım yaptıgını