başka bi yermi var sölede geleleim D@Th2828 burda da mı varsın
sen daha iyi bilirsin 50 tane forumda bonus kovalıyosun @Aras77 bu adam cok tehlikeli abi söyleyim heryerde var heryerden para topluyor dilenci gibibaşka bi yermi var sölede geleleim D
1inci birader medine dilencisi gibi ortalıkta gezme ikinci si para yatırıdıgım sitenin etkiliğine katılırım 3 üncü ilkk önce para dagıt herhangi forumda buraya gelip boş yapma hep bana heo bana hep bana deme paylaş birqazcıksen daha iyi bilirsin 50 tane forumda bonus kovalıyosun @Aras77 bu adam cok tehlikeli abi söyleyim heryerde var heryerden para topluyor dilenci gibi
sen kendi 100 tane kullancı adından 2 3 tanesi söle bende bulayım haydii öle kaçak dövüşme olmaz sende söle bakalım senin bi kuyruk acoın varda anlamadım sana bile para göndermiştirim ben yada paramı istedin vermedim acaba olabilir medine dilencisi seni@Aras77 bu sadece 1 i Ekli dosyayı görüntüle 9584
ulan bonus kovalayan adam bana para mı gönderceksen kendi 100 tane kullancı adından 2 3 tanesi söle bende bulayım haydii öle kaçak dövüşme olmaz sende söle bakalım senin bi kuyruk acoın varda anlamadım sana bile para göndermiştirim ben yada paramı istedin vermedim acaba olabilir medine dilencisi seni