EywdostumBeyler kimse darilmasin bana destek çıkan asla yarı yolda bırakmam onları acisiyla tatlısıyla devam ederim seninle diyen etmeyen de diyen varsa hepisine saygiyla sevgiyle tesekur ederim
EywdostumBeyler kimse darilmasin bana destek çıkan asla yarı yolda bırakmam onları acisiyla tatlısıyla devam ederim seninle diyen etmeyen de diyen varsa hepisine saygiyla sevgiyle tesekur ederim
geldiğimde bitmemişti 2 maç vardı devam eden. belki bnm şansıma tuttu kardeşim?kardeşim biz sabahtan beri burdayız adam dogru söylüyor birdahaki çekilişte destek verin size kim birşey der 4-5 saatir burdayız şimdi sana cıksa hakmı olur
seninleyiz abi senlik birşey yokBeyler kimse darilmasin bana destek çıkan asla yarı yolda bırakmam onları acisiyla tatlısıyla devam ederim seninle diyen etmeyen de diyen varsa hepisine saygiyla sevgiyle tesekur ederim
Beni koyma bro çekilişeBeyler kimse darilmasin bana destek çıkan asla yarı yolda bırakmam onları acisiyla tatlısıyla devam ederim seninle diyen etmeyen de diyen varsa hepisine saygiyla sevgiyle tesekur ederim
Gidiyormusun kardeşim kib yolun açık olsun ??Beyler kimse darilmasin bana destek çıkan asla yarı yolda bırakmam onları acisiyla tatlısıyla devam ederim seninle diyen etmeyen de diyen varsa hepisine saygiyla sevgiyle tesekur ederim
valla göremndim begencemizi okuyamdım sayfayı yenilerken sıkıntı deil ama çekilşilişte olmamamKatilim bitti tam 10 kisi sonr begenenler gecerli degil
Kazancin bol olsun dusunmen bile yeterBeyler kimse darilmasin bana destek çıkan asla yarı yolda bırakmam onları acisiyla tatlısıyla devam ederim seninle diyen etmeyen de diyen varsa hepisine saygiyla sevgiyle tesekur ederim
Sen napıyorsun nasılsınKazancin bol olsun dusunmen bile yeter
kes lan it haddini bil de konuş!Sen sikinin keyfine gez başka forumda sonra gel bana ödül ver hangi devirde yasıyoruz böyle cekiliş olcaksa ben katılmıyorum
kingo geldin ortalıgı karıstırdın kardeş yapma degmez tamamkes lan it haddini bil de konuş!
Senin ağzını yüzünü ******* velet haddini bilkes lan it haddini bil de konuş!
Hemso sakinkes lan it haddini bil de konuş!
Gençler sakin olunSenin ağzını yüzünü *** velet haddini bil
3 defa ust uste yazdim simdi eklersem diger arkadaalara ayip olurvalla göremndim begencemizi okuyamdım sayfayı yenilerken sıkıntı deil ama çekilşilişte olmamam