Cek kank bakalım talih kuşu gülecek miArkadaslar karar verildi 5 kisi 20 tl
Cek kank bakalım talih kuşu gülecek miArkadaslar karar verildi 5 kisi 20 tl
Alinti yaptigim yorumu begenenler arasinda cekilis yapilacaktir. Saat 01:10 katilim biticek sonra ben geldim gittim dondum demeyin belirttigim yorumu begensin burda olanlarMadem onay geldi bu yorumu beğenen 5 kişi cekilisle kazanacak begenin yorumu
4 dk var dahaCek kank bakalım talih kuşu gülecek mi
Aynen bro coğuda yoktuAdminler sonradan gelenler var onlar ne.olcak yapmayin ya ben sabahtn beri burdayım totem yapıyoruz bi kaç kişi var neden onlara oncelik tanilmiyor sonradan adam sadece beğeniyor kazanıyor alıyor parayı gidiyor bu sadece bi eleştiri
şartlarda sinerji totem,baştan sona burda olma vs yazıyor mu kardeşim ne karıştırıp duruyon yeter haAdminler sonradan gelenler var onlar ne.olcak yapmayin ya ben sabahtn beri burdayım totem yapıyoruz bi kaç kişi var neden onlara oncelik tanilmiyor sonradan adam sadece beğeniyor kazanıyor alıyor parayı gidiyor bu sadece bi eleştiri
BittiMadem onay geldi bu yorumu beğenen 5 kişi cekilisle kazanacak begenin yorumu
kardeşim biz sabahtan beri burdayız adam dogru söylüyor birdahaki çekilişte destek verin size kim birşey der 4-5 saatir burdayız şimdi sana cıksa hakmı olurşartlarda sinerji totem,baştan sona burda olma vs yazıyor mu kardeşim ne karıştırıp duruyon yeter ha
Sen sikinin keyfine gez başka forumda sonra gel bana ödül ver hangi devirde yasıyoruz böyle cekiliş olcaksa ben katılmıyorumşartlarda sinerji totem,baştan sona burda olma vs yazıyor mu kardeşim ne karıştırıp duruyon yeter ha
On kişi kardeşim 5 kişiye çıkacak şansına artkYazmasın benim hakkımı yiyorsun şuan adminler olayada el atmıyor