Allahtan bayan olduğunuzu söylediniz aramızda bunu anlamayan odun vardır biri de benim ??Estağfurullah, ama çoğu arkadaş bi bayan olunca biraz daha dikkat ediyorlar Sağolsunlar ?
Mesela ben benim Şeref’ime kimse etkinlik yapmıyor yoksa ben yoksa ben şerefs.... ???Bazı arkadaşlar kıskandi @Maviay
Oda olacak öyle karar alındı gunlik birine çünkü çoklu saldırı oluyor 10 kişi değil 1 kişi kazansınMesela ben benim Şeref’ime kimse etkinlik yapmıyor yoksa ben yoksa ben şerefs.... ???
En mantıklısı o zaman en az 2 hafta sonra benim içinde etkinlik olacak desene ??Oda olacak öyle karar alındı gunlik birine çünkü çoklu saldırı oluyor 10 kişi değil 1 kişi kazansın
Yok sanmam neden kıskansinlar, etkinlikler hepimiz için ? Gelene kapılar açıktır ?Bazı arkadaşlar kıskandi @Maviay
Ben kıskandım şahsen ??Yok sanmam neden kıskansinlar, etkinlikler hepimiz için ? Gelene kapılar açıktır ?
Hep size oldu bugün kankama @Maviayhani bize
Bol sans kankaBu maç gece beni yakti bu senin için @Maviay her atilan gole söversin
Yalnız hiç sevilmiyormuşum öğrenmiş oldum bir kişi bile beğenmedi vay anasını???Evet benim için etkinlik yapacak arkadaşlar bu yorumumu beğensin bakalım ne kadar çok seviliyorum???