Nese ben su perdeleri takıp geliyorum ??
Senin hanim cok mubarek bir insan sana nasil katlaniyorsa artik ?O yüzden sen benim hanımla kesinlikle tanışmamalısın??
Hoşbuldum,Teşekkür ediyorum ?Hosgeldin mavi senlendirdin forumumuzu
Mavi ay arkadasimiz cok degerli be kiymetli biri oda aramiza katilip srada bir selam verecekBu arkadaşımız kim
Çok mersi, çok naziksiniz de biraz fazla mı abarttınız sanki ? Şimdi bende havaya falan girmeyim ????Mavi ay arkadasimiz cok degerli be kiymetli biri oda aramiza katilip srada bir selam verecek
Valla bence gir biraz hep erkek hep erkek biraz odunlastik belki bizi yontar bi kadinin varligi ??Çok mersi, çok naziksiniz de biraz fazla mı abarttınız sanki ? Şimdi bende havaya falan girmeyim ????
hani bana@Maviay bugün sana özel bir etkinlik yapmayı dusunuyrm nerdesn
Çok değer verdiğim eski bir atkadsBu arkadaşımız kim
Estağfurullah, ama çoğu arkadaş bi bayan olunca biraz daha dikkat ediyorlar Sağolsunlar ?Valla bence gir biraz hep erkek hep erkek biraz odunlastik belki bizi yontar bi kadinin varligi ??
Dikkat etmek zorundalar. Burda belli basli kurallar var kurala uymayan burada barinamazEstağfurullah, ama çoğu arkadaş bi bayan olunca biraz daha dikkat ediyorlar Sağolsunlar ?
Len ne ara geldin göz kirpaydin teldeydim ancak geldim büroyla görüştümEstağfurullah, ama çoğu arkadaş bi bayan olunca biraz daha dikkat ediyorlar Sağolsunlar ?
Ooo sizlerdemi buradaydiniz, çok mersi hoşbulduk, sen de hoşgeldin ?@Maviay hoş geldiniz hanfendi ?
Hilton ödedimi knkiLen ne ara geldin göz kirpaydin teldeydim ancak geldim büroyla görüştüm
Bende burdayım mandanda kont eksik ??Ooo sizlerdemi buradaydiniz, çok mersi hoşbulduk, sen de hoşgeldin ?
Ödeyecek kesinHilton ödedimi knki
İyi bari sevindim senin adına siteler sapıttı bu araÖdeyecek kesin