La didismekten görmüyorlar kiya abi adam oynamadım dedi siz hala para derdindesiniz yapmayın be takip edin az anca para mk
La didismekten görmüyorlar kiya abi adam oynamadım dedi siz hala para derdindesiniz yapmayın be takip edin az anca para mk
Adap birşey kalmadı kiÇok karışıyoruz etkinlik yapanın işine. Böyle roll adab-ı olmaz
aynenLa didismekten görmüyorlar ki
teşekkür ederiz abi herşey icin yapacak birşey yok cahil adam cok saolasınSonunda basardiniz ben çıkıyorum bu işten hakkını yedikleriniz oldu ayıp ettiniz çıkan adama tesekur etmiyor aksine ortalık kızışıyor bu korona döneminde kaç forum aktif yapıyor bunu yapmayın kardeşlerim adamlar o kadar bencil ki saldırı bile yaptılar düşünün siz neyse size kolay gelsin bol kazançlar diliyorum Josep kacar
Tamamda mesajı olmayan adam kazanıyor bu mu destek olmus oluyor yanıBeyler, güzel arkadşlarım kardeşlerim. birbirinize saygınızı sevginizi lütfen muhafaza ediniz. Bakın bu zor dönemlerde maksatımız güzel bir ortam oluşması ama birbirnizle sürtüştükce bu işi zorlaştırıyo. Etkinlik sahibi listeyle iligili kararı neyse o'dur eksiklerimizle fazlalarımızla birşeyler yapmaya çalışıyoruz durumlardan haz etmiyo olabilirsiniz ama bu çabayı da görmezden gelmemelisiniz. Konuyu tekrar açıcam tekrardan uyarayım böyle davranmayın lütfen...
kardeş begenmiyorsan cık git ne kadar uzattın be ayıp sana yaTamamda mesajı olmayan adam kazanıyor bu mu destek olmus oluyor yanı
Aynı isimler sürekli. Artık sert bi uyari şartBeyler, güzel arkadşlarım kardeşlerim. birbirinize saygınızı sevginizi lütfen muhafaza ediniz. Bakın bu zor dönemlerde maksatımız güzel bir ortam oluşması ama birbirnizle sürtüştükce bu işi zorlaştırıyo. Etkinlik sahibi listeyle iligili kararı neyse o'dur eksiklerimizle fazlalarımızla birşeyler yapmaya çalışıyoruz durumlardan haz etmiyo olabilirsiniz ama bu çabayı da görmezden gelmemelisiniz. Konuyu tekrar açıcam tekrardan uyarayım böyle davranmayın lütfen...
Kes la sana mı sorcam ne yapacagımıkardeş begenmiyorsan cık git ne kadar uzattın be ayıp sana ya
Biraz sakinKes la sana mı sorcam ne yapacagımı
Yemın ediyorum 20 lırasında deılım hak etmeyen adam kazanmasın arkadasBiraz sakin
Hala devam mi?Tamamda mesajı olmayan adam kazanıyor bu mu destek olmus oluyor yanı