@BonusLideri papara kime atıcam
Hep bana hep banadiyoDun sana cikarken başkasına tepki verdim lütfen ortalığı bozmayalim
Dün çıkmamismiydi sana?Sinerji yapmayanlara çıkıyorr bu çekılıs yazık yaaaa
Çıktı onaDün çıkmamismiydi sana?
Ben bana cıktı çıkmadı derdinde değilim annunnaki47 sana v3 diğerlerine diyorum forumda konuda en az 5 mesajınızmış yoktur skor bile takip etm3diniz yazık bu forumdaki adminlere saygım var evet bana çıkma di ama bundan sonra forumda mesaj sarti konuda mesja sstti yoksa katılım saglmicsm kusura bakmayın ben kicimi girdim 30 40 mesaj aticam adam 1 mesaj yok öyle kusura bakmayın
@BonusLideri küfür etti buUlan serefsızz sana cıktı dıyee sımdı yalamalık yapıyorsun !
Küfür yasak son uyarim yapan bağlanır ortalığı bozanda burası bölüşu yeri degilUlan serefsızz sana cıktı dıyee sımdı yalamalık yapıyorsun !
Usta bu nasıl liste mesajı olmayan adam kazanıyorKüfür yasak son uyarim yapan bağlanır ortalığı bozanda burası bölüşu yeri degil
Katılmayın peki dün çıkarken denediniz amaTskkur ederim forum için saolun nundan sonraki rollinglere katılmama kararı aldım
abi paracı adamlar belli oluyor bırak gitsinlerKatılmayın peki dün çıkarken denediniz ama