Para olsa alt alırdım sayı akardı macta. Birimiz kazanırdık bari ?Potaya top atma yasak galiba nir6oaya bir buraya pas sadece oyunda
Para olsa alt alırdım sayı akardı macta. Birimiz kazanırdık bari ?Potaya top atma yasak galiba nir6oaya bir buraya pas sadece oyunda
Tam ortasını bulur çift lose oluruzPara olsa alt alırdım sayı akardı macta. Birimiz kazanırdık bari ?
148.5 altPr
Tam ortasını bulur çift lose oluruz
Kalır bence148.5 alt
149.5 ust desek 149 da kalır
Bizde bu şans var çölde kutup ayısı denk gelir148.5 alt
149.5 ust desek 149 da kalır
Sana hak veriyorumBen oynarsam 148 olur
2 atis olur
2de1 atar
Ikiside yatar
Üç gündür seninle aynı yoldayımBen oynarsam 148 olur
2 atis olur
2de1 atar
Ikiside yatar
Ben 5Üç gündür seninle aynı yoldayım
Abi benim seviyeye ulasman mumkun degil ?Üç gündür seninle aynı yoldayım
Biliyorum hangi maç o kural uygulandı bir düşünAbi benim seviyeye ulasman mumkun degil ?
Biten macta ben yattım okan topa vursa mac bitiyot endrik vurus penalti gol mac bitti ?
Gs puan kaybetmesi koymuyor Valkahi senin kupon yattı ona çok cnm sıkıldı hakeme olmaz küfürü saydımAbi benim seviyeye ulasman mumkun degil ?
Biten macta ben yattım okan topa vursa mac bitiyot endrik vurus penalti gol mac bitti ?
Deliye bak birde soruyor ne olacakSenin basket ne oldu @Adam1977
Osman maçı bende izledim boktan maçtı o maçta 4 gol çıkması bile mucizeydi salah zaten tam mal her topu kaybetti zevksiz bşr maçtı cristal zaten kaleye şut çekemedi yani diyeceğim adam garantilemiş zaten 4 tanede de atmış baştan sallaması normal90+2 de o pozisyon nasi kacar
Abi serefsizlik yaptilar isteseler vallahi 5 6 atarlardiOsman maçı bende izledim boktan maçtı o maçta 4 gol çıkması bile mucizeydi salah zaten tam mal her topu kaybetti zevksiz bşr maçtı cristal zaten kaleye şut çekemedi yani diyeceğim adam garantilemiş zaten 4 tanede de atmış baştan sallaması normal
İstese atardı zaten ama top oynamadı goller biri frekik biri uzaktan şut biri uzaktan arapas yani organize oyunla değil bireysel atıldıAbi serefsizlik yaptilar isteseler vallahi 5 6 atarlardi
BurdayımNerde bu millet
Bir ben bir sen varsın Digerleri nerdeBurdayım