Bir bilsem dk 56 oldu 2.0 sonra gol yokÇok sçma nasıl atamıyor real ve barca
Bir bilsem dk 56 oldu 2.0 sonra gol yokÇok sçma nasıl atamıyor real ve barca
Kurtulmak lazım.Bir bilsem dk 56 oldu 2.0 sonra gol yok
Zor bizde bu ateş varsaKurtulmak lazım.
Bi 3k Beni ferahlatır sonra promo kod kovaliycamZor bizde bu ateş varsa
Ak onu bir bulsak gece real maçı yaktı real 40 dk gol çıkmıyor 2.0 olmuş maçBi 3k Beni ferahlatır sonra promo kod kovaliycam
Dün belge attım bendeExen 21.66
Bak para var millette exen mexen yapistiriyorlar cumartesi sabahına 150 lazım kasa sıfır ?Dün belge attım bende
Şans bize döner elbetBilmiyorum eren var bir Ugursuzluk
Ya kardeşim hepimizin üstünde var bir Ugursuzluk herkes aynı şekilde kaybediyor dün gece real şimdi bu 12 saat 2 kupon aynıŞans bize döner elbet
Saçma oldu real o maç 3.5 ust olması gerekirdiYa kardeşim hepimizin üstünde var bir Ugursuzluk herkes aynı şekilde kaybediyor dün gece real şimdi bu 12 saat 2 kupon aynı
Uyudum artık kesin olur diye roma zor oldu diyorduk roma geldi o lose ettiSaçma oldu real o maç 3.5 ust olması gerekirdi
gecmis olsun kankaBen böyle şansın ne diyeyim 1.20 var 1 be 1 sayı Ekli dosyayı görüntüle 4194
Kanka artık zoruma gidiyor böyle lose olmagecmis olsun kanka
adi ustunde orusbu cocuklari zerre zerresine ayarliyor 1.20 saniyede nasil basket olmazBiz küçük kayıp yaşıyoruz böyle Piskoloji bozuluyor @Boss94 seni daha iyi anlıyorum küfür etmede sonuna kadar destek benden bu oruspu çocukları yaptıgı ney böyle