Ben 2000 liyim 100 tl kaçırdım yatırım yok diyrne yani şimdi ben orada olsam 88tl mi vericeklermiş :d
Ben 2000 liyim 100 tl kaçırdım yatırım yok diyrne yani şimdi ben orada olsam 88tl mi vericeklermiş :d
Senin bitmez bu hedefin ben takip edemem valla ?????hadi o zaman bizim tayfa ablam adam abim ilker abi diğer tüm dostlar bi sinerji yapalm kasa 200 hedef 1k
ablam senın takıbın olmassa olmaz 3 wona hedefe ulasır kasa basarak gıdıcem☺Senin bitmez bu hedefin ben takip edemem valla ?????
İlker abi bu foruma girmiyor artık ?hadi o zaman bizim tayfa ablam adam abim ilker abi diğer tüm dostlar bi sinerji yapalm kasa 200 hedef 1k
Bak haritayı çiziyimi ilk kupon won olur sınra 2. Kupon lose sonra bida atarsın oda lose our sonra dersinki buda gelsin baştan başlarsın o 1k hiç olmaz ??????ablam senın takıbın olmassa olmaz 3 wona hedefe ulasır kasa basarak gıdıcem☺
niye ki bi tartışmamı olduİlker abi bu foruma girmiyor artık ?
2000 mi ? olm ozaman sana 0 tl vermesi lazımBen 2000 liyim 100 tl kaçırdım yatırım yok diyr
Biz kaldık burda ?olsun be orada bizim burada bizim ama buranın sakinliğini seviyorum ben ?İlker abi bu foruma girmiyor artık ?
Destege sordum 0 tlmi alcam yok100 tl dddi ??2000 mi ? olm ozaman sana 0 tl vermesi lazımonuda geçtim de böyle bir tarihmi var yaa
![]()
2000 limi ?????2000 mi ? olm ozaman sana 0 tl vermesi lazımonuda geçtim de böyle bir tarihmi var yaa
![]()
Yok birşey olmadıniye ki bi tartışmamı oldu
Ben evlendiğimde sen 9 yaşındaymışdın ????Destege sordum 0 tlmi alcam yok100 tl dddi ??
Hic yatirmamistim orayaBetsiline yatırm yaptınmı ?doğum gününe değişik bişeyleri var galiba ?
88 yasinda mısınne yani şimdi ben orada olsam 88tl mi vericeklermiş :d
Ne abisi abi mi kaldı?hadi o zaman bizim tayfa ablam adam abim ilker abi diğer tüm dostlar bi sinerji yapalm kasa 200 hedef 1k