HarbimiBende 3.5 ofsayt bekliyom
HarbimiBende 3.5 ofsayt bekliyom
Rahat olur Dortmund tek başına yaparDortmund 3.5
Bencede rahat olur maçı verecekmi telRahat olur Dortmund tek başına yapar
20 si benimyaptım abi tek maça kaldım gelirse 320 veriyor
Hangi oyun reisBetsilin yatırıma freespinler hoşuma gitti 2 kere aldım 15 spinde birinde 88 tl birinde 130 tl aldım 1.25 ten oynatıyor tavsiye ederim
gelirse abi mac oncesı basketlere baktım kafama yatan bı mac var holıganda ılk cekım ıcn hem banka havalesı hemde hesap onayımı ne lazmmıs baya uzun suruyor gelırse kasa atcam500 küsür fılan olur küsüratı senindir 50 gayme kasa atıcam gelırse herseynde once sun son macın gelmesı lazm20 si benim
Beybet 4 naç kaç gol olur 1 gole kayıp etyim oaderb7n son dk attı ben 13 dedim 14 çıktıOsloda 100 spinde 10 tl gelmiyor oslo ayar çekti ne jacpok gelşyor nede freespin gelşyor oyunda
Yatırıma veriyor reisim 50 tl üstğne 15 spin veriyor wolf gold da oynadımHangi oyun reis
Yok la ne hesap onayı ben daha önce freebetten çektim direk yolladılargelirse abi mac oncesı basketlere baktım kafama yatan bı mac var holıganda ılk cekım ıcn hem banka havalesı hemde hesap onayımı ne lazmmıs baya uzun suruyor gelırse kasa atcam500 küsür fılan olur küsüratı senindir 50 gayme kasa atıcam gelırse herseynde once sun son macın gelmesı lazm
O oyun bana hiç vermiyorYatırıma veriyor reisim 50 tl üstğne 15 spin veriyor wolf gold da oynadım
twtrda cekım yapanlar gecenkı freebeten hepsı onay ıcın belge fılanmı ne atmıs abı ılk cekım olcak benm bıdeYok la ne hesap onayı ben daha önce freebetten çektim direk yolladılar
Vala banada vermiyordu ama freespinde veriyor anlamadımO o
O oyun bana hiç vermiyor
Güzel site keşke sponsor olsaYatırıma veriyor reisim 50 tl üstğne 15 spin veriyor wolf gold da oynadım
Daha çekim yapamadım ama alt yapısı ve bonusları güzel limitte yok ben beğendimGüzel site keşke sponsor olsa
Aynen. Ismi lazim degil bi forum sitesinde 15 te 15 yapana 10k veriyolarmis bu 4.tur 3.5 ust ofsayt olur dedikHarbimi
saglam veriyor spini oraBetsilin yatırıma freespinler hoşuma gitti 2 kere aldım 15 spinde birinde 88 tl birinde 130 tl aldım 1.25 ten oynatıyor tavsiye ederim
Aynen. Ismi lazim degil bi forum sitesinde 15 te 15 yapana 10k veriyolarmis bu 4.tur 3.5 ust ofsayt olur dedik