Uygun olmamı@ilkerimxx abi etkinlikler kazanırda bende kazanırsam sana attıracam uygunmu senşn için rol yaparsın burda ?
Uygun olmamı@ilkerimxx abi etkinlikler kazanırda bende kazanırsam sana attıracam uygunmu senşn için rol yaparsın burda ?
Ne ballı adamsıngene aldık☺☺
bu ana kadara verılen tum holıgan kodlarını aldık nakıtbahısıda aldık bı megabahısı alamadık aldıkta neye yarıyor abı cekım yok☺Ne ballı adamsın
Açık bekliyodum görür görmez yazdım invalid code dedi dedim sensin invalid code ??Promocode yerinide ayarladıydım he ???
Ismail de gızdı holiye ??Alamadim yine dahada katilmam
Sızdırılmışken söyleseydin alırdık sen kod sesinden sonra söyledin ?DOSTLAR KIMSENIN ALAMAMASI NORMAL CNKU KOD SIZDIRILDI 1-2 DKKA ONCE SOSYAL MEDYADA BENDE OYLE ALDIM ATANA KADARA BURAYA KODU PAYLASTILAR ALAN ZATEN ONCEDEN ALDI☺
İyiki akmadik sktr et bunlar terore finans sagliyomus diye duydumDOSTLAR KIMSENIN ALAMAMASI NORMAL CNKU KOD SIZDIRILDI 1-2 DKKA ONCE SOSYAL MEDYADA BENDE OYLE ALDIM ATANA KADARA BURAYA KODU PAYLASTILAR ALAN ZATEN ONCEDEN ALDI☺
madem sızdırılıdı burdaki kişilerde faydalansaydıya ekip diyon paylaşıpDOSTLAR KIMSENIN ALAMAMASI NORMAL CNKU KOD SIZDIRILDI 1-2 DKKA ONCE SOSYAL MEDYADA BENDE OYLE ALDIM ATANA KADARA BURAYA KODU PAYLASTILAR ALAN ZATEN ONCEDEN ALDI☺
10 sn yede bitiyo zaten 2 dakika çok ???1-2 dkka oncce sızdırılıdı dostlar fazla uzun sure once degl zaten
10sny önce söylesen yine yetiyodu 1 2dk diyo10 sn yede bitiyo zaten 2 dakika çok ???
1 2 dakka bekledikten sonra söylemiş ?????10sny önce söylesen yine yetiyodu 1 2dk diyo