MİT gibisin her yerde haberin varYaptiranda karaktersiz sıkıntı yok
MİT gibisin her yerde haberin varYaptiranda karaktersiz sıkıntı yok
GünaydınSelamlar günaydınlar ???
Günaydın kardeşimGünaydın
Bakiniyorim oyle abiMİT gibisin her yerde haberin var
Gunaydin hu huSelamlar günaydınlar ???
Dün ne öyle terbiyesizlik vardı buraya gelip yüzsüzce oraya gelin deniliyorBakiniyorim oyle abi
Alıştık be üstad lose olmaya3. Perde 18 attı çakal 3. Perin son 6dksı 5 sayı attı ondan sonra loselendik
Geldiler ya zatenDün ne öyle terbiyesizlik vardı buraya gelip yüzsüzce oraya gelin deniliyor
Kim geldiGeldiler ya zaten
Abi size dedim ya gelin kusluk kalsin ferhat abi actirmisti sizin bani osmani seni gordum forumdaKim geldi
Gelme öylemi olur mami senceAbi size dedim ya gelin kusluk kalsin ferhat abi actirmisti sizin bani osmani seni gordum forumda
Adam1977 diyoya yuzsuz gibi cagirdilar vs beni kastediyo bende geldiler ya zaten dedim
Niye gelsinler maşallah tepeden baykuş gibisiniz öyle yüzsüz olmuşsunuz bir başka forma gelip ordaki insanları başka forma davet edecek kadar sınırı aşmışsınuzGeldiler ya zaten
Haklisin abi Ben dun sadece kunuga bolsans dedigini gordum sevindim sonra mesai vardi girmedim forumaGelme öylemi olur mami sence
Paşalıya da dedimHaklisin abi Ben dun sadece kunuga bolsans dedigini gordum sevindim sonra mesai vardi girmedim foruma
Baykusmu Abu sen niye bu kadar saygisizsin noldu sana bole kin nefrete bogulmussun orayi takip edenler baykusmu oluyo senin dedigine goreNiye gelsinler maşallah tepeden baykuş gibisiniz öyle yüzsüz olmuşsunuz bir başka forma gelip ordaki insanları başka forma davet edecek kadar sınırı aşmışsınuz