Karistirdim Abi aynen metinin konusunda yazmissinPaşalıya da dedim
Valla eren senin orda yazarken ne demek istedigini anladim jeton gec dustu@mami35 o konuda çok sevmedigim kişi var onun için yapmicam kunuk gene topladi
Kunukun ne bok oldugunu ben taa ilk bas anlamıştım@mami35 o konuda çok sevmedigim kişi var onun için yapmicam kunuk gene topladi
abla hoşgeldin ??
aleyküm selamSelamlar günaydınlar ???
Sorun değil bakınıyom zaten ??aleyküm selam
biraz geç oldu galiba ?
20 - 26 arasi iyiydi sonrasi gene husrangecen ay baya çekim yaptim inş bu ayda yaparim yapariz
paparadaki gelen para surekli artıyordu ama bankaya gelen giden yoktu ?20 - 26 arasi iyiydi sonrasi gene husran
AAldigimzi geri veriyoruzpaparadaki gelen para surekli artıyordu ama bankaya gelen giden yoktu ?
abi benim rasim abiye olan saygım biraz farklıydı. ama kinge burda dünya kadar laf söyleyip eski dolandırıcısı utkuyla rolling yaptığını görünce anladım ki forumda kimseyi savunmayacaksın her şey bitiyor sonra sen kötü oluyorsun.Rasimede dedim
nasilsiniz daha daha ??Eee daha daha ????
Dahası gece lose olduk 5 sayı ile bütün lasa yine 0Eee daha daha ????
Demediğini bırakmadıydı utkuya bideabi benim rasim abiye olan saygım biraz farklıydı. ama kinge burda dünya kadar laf söyleyip eski dolandırıcısı utkuyla rolling yaptığını görünce anladım ki forumda kimseyi savunmayacaksın her şey bitiyor sonra sen kötü oluyorsun.
Al bendende o kadar dinamite 4 kere yatırım taptım hiç çekim yok ?? 1 kornerden gitti en sonkide ???Dahası gece lose olduk 5 sayı ile bütün lasa yine 0
Boş verin artık burda daha saglam dostluğun tadını çıkarınDemediğini bırakmadıydı utkuya bide