Aleyküm selâm kardeşimSELAM BEYLER
NASILSINBiz kimse ile para için muhabbet de etmedik sohbette etmedik hata yapanı affettik ki hatasını anlasın yanlış yapmasın diye bizi mahçup eden olmadı şükür ama yanlışa devam eden olursada silmesini biliriz
Bu ara fena değiliz sen nasılsınNASILSIN
Valla ben foruma girdim baktım konusuna girip yazmissin abi takip edecektin falan simdi kimse bisey demedi yani bende gordugumu soyluyorum benim kimsenin parasiyla isim yok kimsenin parasinda gozumde yok bende senin icin adamlarla kavga ettim ters dustuk sonra sen muhabbete devam ettinBenim kimseyle dost olduğum yok sana kim ne demişse yanlış eksik demiş biz zamanında dost dediklerimiz den hep darbe yedik sorun yok. Herkes yolunda oldumu herşey unutuluyor demekki. Buda son mesajımdı Allaha emanet
benimde kötüh giremiyorum foruaBu ara fena değiliz sen nasılsın
Niyr giremiyon hayırdırbenimde kötüh giremiyorum forua
Haklısın ablaAbiler boşverin ya uzamasın az bişey huzurumuz var onuda kaybetmiyek ?
aynen oyle bacım kupon yokmu ☺☺☺sal gelsın kuponlarıAbiler boşverin ya uzamasın az bişey huzurumuz var onuda kaybetmiyek ?
Boş ver zorlama olmuyor iştespin cevirem geliyorum 0 siz kuponlarla ?

Cevrimi cekimi nasıl peki yatırım şartı sevmiyik biz ?dostlar uye olanlara 20 tl verıyorlar alın sızden
https://www.helixbet92.com/#/sport/?type=1®ion=10003&game=16438161&competition=18273388&sport=3
Herşeyi sen başlattın zaten sus sen ??aynen oyle bacım kupon yokmu ☺☺☺sal gelsın kuponları
Tabiki hayır ?bayern iy 1.5 ust giricektim gol oldu şaşirdikmi