Kupon yokmu erensildim boşver uzamasin
Kupon yokmu erensildim boşver uzamasin
Olan bişe yok yılların dolandırıcısı 50 lira verince biz kabahatli oldukolayı bana anlatabilir misiniz
bazı mesajlar silinmiş herhalde tam olarak anlayamadım
Bu çocuğa ben güvendim inandım ben çağırdım vardır bi bildiğimiz değilmiEyvallah abi benim tavrım yanlış öylemi helal
Kim abi nolduBu çocuğa ben güvendim inandım ben çağırdım vardır bi bildiğimiz değilmi
Tamam abi sensin ben aldım ağzımın payınıBu çocuğa ben güvendim inandım ben çağırdım vardır bi bildiğimiz değilmi
Sağol rasim beni böyle tanıdığın için allaha emanet dahada bi şey yazmam 50 tllik adamız yani gözünüzde gerek yok o zaman sohbete muhabbeteOlan bişe yok yılların dolandırıcısı 50 lira verince biz kabahatli olduk
Abi sende yılların * evladi serhatcanla dost olmussun adam anamiza avradimiza sovdu.Olan bişe yok yılların dolandırıcısı 50 lira verince biz kabahatli olduk
?? eren idolümsün ??@ilkerimxx nereye ? daha çok kupon kaybedicez
Abla novi pazar maçı 7+ olur muKupon noldu huu ?
burda kimse birbirnin verice 3-5 kurusa tenezul etmez sohbet muhabbetimz para ıcın degl konuya atlayıp aile katacak kadar karakterin düşük küfür etmıyorsak edebımzı bozmadgmzdandır...Olan bişe yok yılların dolandırıcısı 50 lira verince biz kabahatli olduk
Öyle bi maçmı var ?Abla novi pazar maçı 7+ olur mu
Yok mu ?? bunadım galiba ben ??Öyle bi maçmı var ?
İlk defa gördüm bu maçı ?bence alt olur ?Öyle bi maçmı var ?