tamam bi gorusuyumBugün beynim döndü 3 konuya yazıyorum yetişemiyorum @Alfa97 süre sınırı kaldır bugünlük pert oldum
tamam bi gorusuyum
aleyküm selamselam beyler
aleykum selam hg reis ?
aman dikkat abi ?Sabah dedim konular boş durmasın hareketli olsun form nerde ne yazıyorum bilmiyorum birine küfür edersem yada kendime küfür edersen ban atmayın sakın
aleykum selam hgselam beyler
Lose eden takımlar yarama tuz bastın şimdi ne güzel unutmuştum ? 1.30 kaldı 2 sayı çıkmadı
Bu cyberler tam saçmalık zatenLose eden takımlar yarama tuz bastın şimdi ne güzel unutmuştum ? 1.30 kaldı 2 sayı çıkmadı
Senden korkmuyorum ban konusunda halden anlarsın bunaldı ne dedigi bilmiyor dersin eren tepeden izliyor o tehlikeliaman dikkat abi ?
Vay kanka ne zaman geldin ne zaman gidiyorsunben çıkıyorum arkadaşlar size bol şanslar
erene bi ban atarim ters düşmüş hamam bocegi gibi sabaha kadar cirpinip durur ben ölmedim daha ?Senden korkmuyorum ban konusunda halden anlarsın bunaldı ne dedigi bilmiyor dersin eren tepeden izliyor o tehlikeli
Hoppp hani telefonun keılmışto laaselam beyler
ahahahahh ??erene bi ban atarim ters düşmüş hamam bocegi gibi sabaha kadar cirpinip durur ben ölmedim daha ?