Hala atvyarışı oynayan bayan arkadaşlar var ara sıra tüyo alırım valla orjinine kadar iyi biliyorlar atları heçen bi at söyledim yok abi o kumda gelmez çimde daha iyi dediler dğşğn yani
cevap versin sanada ekletirizKotalıymış ?
Ekli dosyayı görüntüle 3178
Banada şans bonusu ömer söyle belki ihtimal ekletlercevap versin sanada ekletiriz
bi tane arkadasim vardi twitterdan bayandi cok guzel at yarisi oynarim derdi bende at gibi hatunsun tabiki at yarisini guzel oynuyorsun diye bisey kacirdim agzimdan bi utandim bi utandim hic sorma abi ?Hala atvyarışı oynayan bayan arkadaşlar var ara sıra tüyo alırım valla orjinine kadar iyi biliyorlar atları heçen bi at söyledim yok abi o kumda gelmez çimde daha iyi dediler dğşğn yani
amac zaten sensin abi senin mevzu icin yazdim zaten once sen sonra deneme bonuslariBanada şans bonusu ömer söyle belki ihtimal ekletler
Geçen ben söyledim vermediler king söledi 20 tl eklemişleramac zaten sensin abi senin mevzu icin yazdim zaten once sen sonra deneme bonuslari
Ooo o zaman selim kaya Fuat çakar halis KarataşReisim iddadan önce at yarışı oynardım
vermeseler bidaki ay sponsorlugu bitiririm ?Geçen ben söyledim vermediler king söledi 20 tl eklemişler
Aynen o dönemde oynadım süleyman aktı vardı bide meşhurOoo o zaman selim kaya Fuat çakar halis Karataş
Sana bu yazdıgına cevap güzel varsa ortam ortam ah ortam işte anlabi tane arkadasim vardi twitterdan bayandi cok guzel at yarisi oynarim derdi bende at gibi hatunsun tabiki at yarisini guzel oynuyorsun diye bisey kacirdim agzimdan bi utandim bi utandim hic sorma abi ?
Bir türlü aklıma gelmedi onun ismi sen yazdınAynen o dönemde oynadım süleyman aktı vardı bide meşhur
bazen agzini kapali tutmak en iyisi ?Sana bu yazdıgına cevap güzel varsa ortam ortam ah ortam işte anla
Tutamıyorum özelden yazaxagımbazen agzini kapali tutmak en iyisi ?
bana mi ?Tutamıyorum özelden yazaxagım
Yazdım sana yazdımbana mi ?